ZVJERSTVO KOJE JE ŠOKIRALO REGIJU

VIDEO: JEZIVA SLAGALICA ZLOČINA Kirurški precizno odrezao udove srpskog poduzetnika

Kako bi sakrio tragove, nakon što je udove odvojio od tijela, ubojica je žrtvino tijelo ostavio na drugoj lokaciji
 Facebook

BEOGRAD - Srpski državljanin Obren Zirojević uhićen je zbog brutalnog ubojstva poduzetnika Draga Mašulovića. Nakon privođenja ubojice, policija je napokon složila cijelu priču stravičnog zločina koji šokirao srpsku javnost.

Prema pisanju "Blica" , 35-godišnji Zirojević više je puta liječen u psihijatrijskim ustanovama. Po uhićenju, policiji je trebalo više od 12 sati kako bi obavila DNK analizu, no na kraju su se laboratorijski rezultati poklopili su uzorcima pronađenima na mjestu zločina.

- Kada je policija upala u stan osumnjičenog, zapazili su jedna zaključana vrata. Policajci su tražili od osumnjičenog da im otvori ta vrata, ili da im da ključ, ali on to nikako nije htio učiniti. Na kraju, u ormaru u toj prostoriji pronađeni su dijelovi Mašulovićevog tijela kojih nije bilo na mjestu zločina kada je otkriven - priča neimenovani izvor.

Prema tragovima u stanu i zaključanoj prostoriji, navodi "Blic", policija vjeruje kako je osumnjičenik upravo tu počinio zločin. Nakon ubojstva 61-godišnjeg poduzetnika Zirojević je koristio nepoznati alat kako bi raskomadao tijelo, gotovo kirurški precizno.

Upravo stoga sumnja se kako je ubojica namamio Mašulovića u svoj stan, gdje je živio sam, te ga usmrtio udarcem tupog predmeta u potiljak.

Kako bi sakrio tragove, nakon što je udove odvojio od tijela, Zirojević je žrtvino tijelo ostavio na drugoj lokaciji, u garaži u Ulici Jovanke Radaković u Mirijevu, gdje ga je na koncu pronašao žrtvin kum.

"Novosti.rs" pišu kako policija još uvijek ne zna kada je točno Mašulović ubijen te čekaju posljednje nalaze obdukcije. Isto tako, čeka se informacija je li žrtva prvo ubijena pa potom osakaćena ili obrnuto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:31