OPTUŽENA ZA UBOJSTVO

VIDEO: BRUTALAN ZLOČIN 11-godišnja djevojčica nasmrt pretukla dvomjesečnu bebu koju je čuvala

 Screenshot

Djevojčica iz Ohia (11) optužena je za ubojstvo bebe stare dva mjeseca nakon što je pretukla novorođenče do smrti.

Majka malene Zuri, Trina Whitehead, kazala je kako su ju roditelji osumnjičene djevojčice nazvali oko 21:30 prošlog četvrtka i upitali želi li da njihova kći dođe prenoćiti i pričuvati bebu kako bi se ona malo odmorila.

Sve tri sjedile su na kauču u kući kada je Trina oko 3 sata ujutro zaspala. Djevojčica je tada uzela dvomjesečnu djevojčicu, odnijela ju na gornji kat, a kada se vratila u prizemlje Zurina glava bila je natečena i krvava. Zuri je bila živa, no borila se da otvori oči i teško je disala.

Policija je kazala kako je majka odmah nazvala 911 te da je Zuri odvezena u bolnicu u Cleveland, gdje je preminula tijekom operacije.









Djevojčica na saslušanju u ponedjeljak nije pokazala kajanje zbog onog što je učinila.

Optuženoj se neće moći suditi kao odrasloj pošto zakon u Ohiu zahtjeva da za takvo što osumnjičenik mora imati najmanje 14 godina.

11-godišnjakinja je najmlađe dijete optuženo za ubojstvo u Ohiu ikad. Ako bude osuđena, završit će u maloljetničkom zatvoru dok ne navrši 21.

Trina Whitehead kazala je kako je majka osumnjičene bila njezina najbolja prijateljica i kako nije bilo razloga da se takvo što dogodi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:41