(NE)TOLERANCIJA

VIDEO Glumac iz crnogorske reklame za prava homoseksualaca dobio prijeteću poruku

Glumac Todor Vujošević prijeteću je poruku dobio u srijedu te je odmah prijavio policiji

Glumac Todor Vujošević, glavni lik u reklami za prava LGBT populacije u kojoj se ljubi s kolegom, nakon burnih komentara koje je izazvao u javnosti nedavno je počeo dobivati i prijeteće poruke, piše Blic.rs.

Naime, Vujošević se u reklami za gay prava , pod sloganom 'U redu je biti drugačiji, i mi smo dio ekipe', strastveno ljubi s kolegom glumcem.

No, iako Vujošević sudjeluje u širenju tolerancije, netko je očito nema dovoljno.

- Todor je u srijedu tijekom dana dobio neku poruku prijetećeg sadržaja koja je bila vrlo uznemirujuća, a koja je proslijeđena policiji. Ono što me najviše zabrinjava je to što mislim da je ovo tek početak - naglasio je redatelj spota Danilo Marunović.

Neki građani smatraju kako su glumci koji se pojavljuju u reklami dio homoseksualne populacije, međutim Marunović navodi kako poljubac na ekranu nije ništa drugo, već odlična gluma i dokaz hrabrosti dva momka.

- Nitko od učesnika, od glumaca u spotu nije gay, već su to gradski momci koji su odlučili podržati jednu priču o ljudskim pravima. Mislim da je to krajnje plemenito, a može li jedan poljubac nekome dati povod da misli da je homoseksualac, odgovor je: može, ali to jednostavno nije točno - zaključio je reditelj spota.

Pogledajte spornu reklamu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:38