NAJVEĆI MISTERIJ

ŠEF POLICIJE ŠOKIRAO SVIJET 'Ja znam što se dogodilo s nestalim avionom Malaysia Airlinesa'

A crewman on board an RAAF AP-3C Orion aircraft looka at his radar screens whilst searching for the missing Malaysia Airways Flight MH370 over the Indian Ocean on March 24, 2014. Australian Prime Minister Tony Abbott told Parliament on March 24 that a Royal Australian Air Force P-3 Orion aircraft had located two new objects floating in the southern Indian Ocean. AFP PHOTO/POOL/RICHARD WAINWRIGHT
 AFP

Šef indonezijske policije general Sutarman iznio je nevjerojatne tvrdnje za vrijeme sastanka s visokim policijskim dužnosnicima i predstavnicima aviokompanije Malaysia Airlines.

Ustvrdio je da zna što se dogodilo s nestalim letom MH370 što je među obiteljima poginulih putnika izazvalo strah da su vlasti oduvijek znale sudbinu njihovih najmilijih.

- Razgovarao sam s šefom malezijske policije Tunom Mohammedom Hanifom Omarom. Znam što se ustvari dogodilo s nestalim Boeingom - stoji u izvješćima s održanog sastanka.

Naravno, njegovi komentari dočekani su na nož, a javnost vjeruje da su odgovorni još prije šest mjeseci znali što se uistinu dogodilo s nestalim zrakoplovom sa 239 putnika i članova posade.

Kako javlja indonezijski portal Kompas.com, Sutarmanovim izjavama svjedočio je cijeli niz policijskih čelnika i predstavnika aviokompanije.

Glavni malezijski inspektor Khalid Abu Bakar ostao je u potpunom šoku čuvši izjave svog kolege te je najavio hitan sastanak s generalom Sutarmanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:48