SKRIVALA GA U ORMARU

RAVNATELJICA PREDATORICA Obljubila je naočitog učenika, tjerala ga je da zbog seksa markira s nastave

Zadar, 020712Jutros su poceli upisi u srednje skole. Ucenici s roditeljima ispunjavaju upisne obrasce i nadaju se upisu u zeljenu skolu.Na fotografiji: upis ucenika u Gimnaziju Jurja Barakovica.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2012

Hvaljena ravnateljica osnovne škole u Durhamu na sjeveroistoku Engleske nedavno je završila na sudu zbog optužbi da se još krajem 80-ih godina prošlog stoljeća seksala s maloljetnim učenikom.

Anne Lakey (54) je svoju školu proteklih godina transformirala u jednu od najuspješnijih u cijeloj Engleskoj, a britanska je javnost ostala u potpunom šoku kada su na vidjelo isplivale optužbe da je u svojim mlađim danima, kada je radila kao učiteljica, obljubila jednog naočitog tinejdžera.

Na sudu je optužena da je bila prava seksualna predatorica, s obzirom da je toliko nezasitno željela biti s dječakom da ga je vodila sebi doma, a zatim bi nazvala u školu i pretvarala se da je njegova majka, govoreći da je dječak prebolestan da bi došao na nastavu.

Lakey su na sudu prozvali 'gnjusnim seksualnim monstrumom', a neki od svjedoka opisali su kako bi dječaka skrivala u ormaru kada bi je u njezinim seksualnim igricama s mladićem neočekivano prekinuo suprug.

Veza s tinejdžerom potrajala je cijelu jednu godinu, a za to je vrijeme uvažena ravnateljica dječaku pokazivala svoje golo tijelo te je s njim prakticirala oralni seks. Ona u svoju obranu kaže da su to sve izmišljotine i fantazije, odnosno niječe da je ikada bila u vezi s djetetom.

No, tužiteljstvo tvrdi da postoje dokazi i svjedoci da je ravnateljica kući dovodila grupe dječaka, a da je tinejdžer s kojim je stupila u vezu nakon nekog vremena k njoj počeo dolaziti sam. 'On je bio tinejdžer i prirodno je bio znatiželjan kada je seks u pitanju. Ona mu je laskala i bila je jako pažljiva prema njemu', navela je na sudu tužiteljica Caroline Goodwin.

Dodala je da je Lakey sa svojom žrtvom igrala igricu tijekom koje bi se postupno skidala i na uviđaj mu davala svoje gole grudi. Kako bi igrica odmicala, tako bi Lakey otišla pod tuš, a dječaku bi dozvolila da je promatra. Zatim bi zaogrnuta ručnikom s njim otišla u spavaću sobu gdje bi se potpuno razgolitila i pitala ga: 'I, što ćeš sada učiniti?'

Nakon toga bi se upustila u spolni odnos s dječakom, koji je najčešće bio odjeven u školsku uniformu.

To je, kako je rečeno na sudu, bilo prvo seksualno iskustvo tinejdžera, čije ime nije objavljeno. On se s optužbama na račun ravnateljice javio tek 2012. godine, nakon što je negdje pročitao kako je Lakey posvećena razvoju mladih ljudi. Napisao je pismo u kojem ju je nazvao 'gnjusnim seksualnim monstrumom'.

Suđenje se nastavlja, ishod je neizvjestan, a dok proces traje, Lakey je suspendirana s dužnosti ravnateljice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:42