ZAVRŠILA IZA REŠETAKA

POHOTNA UČITELJICA NA ZAMJENI 'Naletjela je na učenika u trgovini, odmah se seksala s njim u susjedovom dvorištu'

 Limestone County Sheriff’s Office

Karen Dyan Holt (35), učiteljica iz američke savezne države Alabame, suočena je s optužbama za silovanje, sodomiju i seksualno napastovanje nakon što se spetljala s jednim 15-godišnjakom iz razreda u koji je došla predavati kao zamjena.

'Upoznali su se lani kada je prvi put došla predavati u njegov razred, a nedavno su naletjeli jedno na drugo u Walmartovoj trgovini nakon čega su počeli komunicirati preko Facebooka', opisao je njihov susret Mike Blakely, šerif okruga Limestone.

Do tog susreta u Walmartu došlo je prije tjedan dana, a već u utorak navečer učiteljica je došla u dječakov kvart. Oboje su kasnije priznali policiji da su se te večeri seksali u dvorištu dječakova susjeda, koji u to vrijeme nije bio doma.

Da im sin radi nešto nedolično, njegovi su roditelji posumnjali kada su otkrili s kim toliko intenzivno razgovara putem Facebooka. Sve su prijavili policiji koja je učiteljicu ubrzo uhitila i sada, uz jamčevinu od 40.000 dolara, čeka suđenje po više točaka optužnice. Tinejdžer će, čini se, proći bez prijave.

U školi Clements High naveli su da su Holt, čim su doznali za optužbe, uklonili sa svog popisa učitelja koji dolaze na zamjenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:43