ZAVRŠILA NA SUDU

LJUBOVALI SU GODINU DANA Pohotna je učiteljica zbog seksa s učenikom uzimala bolovanje

HOUSTON - Profesorica u školi Thornton u Houstonu Kristina Moore (48) suočena je s teškim optužbama da se upustila u nedopuštenu ljubavnu aferu sa svojim 14-godišnjim učenikom.

Mladić ju je, još dok je pohađao osmi razred, u veljači prošle godine tražio broj telefona. Odmah su počeli razmjenjivati SMS poruke, a već 5. veljače stupili su u seksualni odnos. Moore je toga dana uzela bolovanje.

U vezi su ostali sve do travnja ove godine, a učenik je u međuvremenu već prešao u srednju školu.

Prema optužnici lokalnog tužiteljstva, par se seksao u Kristininoj kući, u učenikovom domu, u školi te javno na kraju jedne slijepe ulice pored osnovne škole.

Policiji ih je prijavio jedan učitelj koji je zamijetio 'sumnjive aktivnosti'. Kasnije se ispostavilo da je dio tih aktivnosti snimljen i školskim nadzornim kamerama.

Snage reda su nedavno na odvojeno ispitivanje pozvali i Kristinu i neimenovanog učenika. Učiteljica odlučno opovrgava da je uopće imala aferu s tinejdžerom, dok je on sve priznao i policiji otkrio detalje na temelju kojih je tužiteljstvo i složilo optužnicu za seksualno napastovanje.

Kristini, koja je u međuvremenu dobila otkaz, optužnicu su na sudu pročitali u petak, nakon čega joj je određena jamčevina od 30.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:37