ANGAŽIRALI HELIKOPTERE

NETRAGOM NESTALA Cijela država na nogama zbog djevojčice (3), jedini trag je otisak stopala

Na automobilu parkiranom u dvorištu preko kojeg se moglo ući u sobu kroz otvoren prozor pronađen je otisak stopala
 Screenshot YouTube

Australska policija traga za trogodišnjakinjom za koju vjeruju da je sinoć oteta iz obiteljskog doma u gradiću Childersu.

Da je malena Chloe Campbell nestala prijavljeno je nešto prije sedam sati ujutro po lokalnom vremenu, a radijske postaje diljem zemlje svakih 15 minuta emitiraju vijest o otmici ne bi li djevojčicu što prije pronašli.

- Imala je donji dio žute pidžame sa srcima i bijelu majicu s naslikanim leptirićima i pčelama s prednje strane. Sa njom je nestao i plavi medvjedić i siva dekica.

Otac trogodišnjakinje kazao je kako je uvjeren da je za otmicu kriv nerko tko zna obitelj.

- Ne postoji mogućnost da je odlutala. Inače sama ne bi napuštala ni dvorište kuće - kazao je te dodao kako krive sami sebe jer sinoć nisu zatvorili prozor.

Chloe i dvije starije sestre koje imaju svoju sobu te su noći spavale zajedno.

- Kada se Janae (8) probudila ujutro primijetila je nema Chloe. Mislila je da se iskrala u naš krevet. Nadam se da je netko tko ju je oteo pazi da joj daje hranu, ne znam što da više mislim. Možda ju je oteo netko tko ne može imati dijete... - kazao je otac nestale.

Obiteljska prijateljica Melissa Small kazala je kako su roditelji, nakon što su Chloe stavili na spavanje, gledali televiziju do 1 sat ujutro te zaspali.

- Probudili su se oko 7 i shvatili da Chloe nije u svom krevetu. Na automobilu parkiranom u dvorištu preko kojeg se moglo ući u sobu kroz otvoren prozor pronađen je otisak stopala.

Već u osam sati ujutro policija je u potragu krenula i helikopterom, a mnogi obilaze kuće tražeći djevojčicu.

U medijima su se odmah pojavile usporedbe s Britankom Madeleine McCann koja je nestala 2007. godine u Portugalu i još uvijek nije pronađena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:34