OTAC MONSTRUM

MUČNA ISPOVIJEST 'Moj Igor je zlostavljao našu kćerkicu u kadi, rekla mi je: Mama, sakrij me od tate'

Slučaj oca pedofila koji je zgrozio srpsku javnost dobio je još grozomorniji nastavak nakon što je majka zlostavljane troipolgodišnje djevojčice S. N. progovorila za Blic .

- Liječničkim nalazom potvrđeno je da je mojoj kćeri ozlijeđen djevičnjak, ali ne i da je silovana. Do posljednjeg nalaza liječnika nisam željela vjerovati u to, mislila sam da je greška, ali nije bilo tako - ispričala je Danijela N. koja je prije četiri mjeseca ostavila manijakalnog supruga.

Igor N. (35) iz Lukomira kod Žitorađe završio je u pritvoru, a nekoliko dana nakon što je pušten, sud u Prokuplju ponovo mu je odredio pritvor do 30 dana pod sumnjom da je izvršio obljubu djeteta.

- I dok smo živjeli zajedno, ljubio joj je međunožje nakon kupanja. Skrenula sam mu pažnju na to i čak sve prijavila Centru za socijalnu skrb u Žitorađi - dodaje Danijela.

- Prije nekoliko dana mi je rekla: 'Mama, želim da me sakriješ kada dođe tata'. Dijete ne želi vidjeti oca, uplaši se kada ga vidi. I kada je želim okupati, boji se - kaže zgrožena majka Danijela.

Ona je 9. listopada primijetila promjene u ponašanju djeteta, kada je opazila i da joj je rublje smeđe boje. Nakon toga S. N. je ponovno bila kod oca do 18. listopada, nakon čega ju je majka odvela u hitnu pomoć jer joj je u mokraći pronašla kap krvi. Na drugom pregledu u Zavodu za sudsku medicinu 6. studenog utvrđeno je da dijete nije silovano, ali da joj je ozlijeđen spolni organ.

- Mislila sam da dijete nije svjesno što se dogodilo, ali je ona opisivala kako ju je dodirivao otac - prisjeća se Danijela.

- Igor je to dijete volio više od svega. U čudu smo - kaže majka optuženog oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:29