STRAVIČAN ZLOČIN U MAKEDONIJI

Hvalio se na Facebooku da će ubiti svoju majku: 'Evo vam, zaklao sam je, ugušio sam je'

Skoplje, Makedonija, 140412.Nakon nezapamcenog ubojstva u Makedoniji gdje su ubijena cetiri mladica i stariji covjek, pojacane su policijske kontrole na ulicama. Na slici: policija provodi stroge kontrole na ulicama ispred naselja Radisani.Foto: Maja Zlatevska / CROPIX
 Maja Zlatevska / CROPIX

MAKEDONIJA - 'Evo vam, zaklao sam je, ugušio sam je', napisao je na svom Facebook profilu nakon brutalnog ubojstva svoje majke 23-godišnji Dimitrij Spasov iz Negotina, javlja makedonski list Dnevnik.

Naime, ubojstvo koje je prošlog tjedna potreslo Makedoniju dobilo je dramatičan nastavak kada je otkriven niz statusa na Facebooku koji su upućivali na to da će Spasov počiniti ovakav stravičan zločin.

Mladić je tijekom cijele večeri na Facebooku najavljivao da će ubiti svoju majku.

'Nova majčinska ljubav. Volim te, mama, i nek ti otac sudi što mu nisi otišla na grob', samo je jedna od niza poruka koje je Spasov te večeri ostavljao na Facebooku. Nakon toga Dimitrij je sabljom i nožem zaklao svoju majku, a potom je rano ujutro krvavo tijelo vukao sve do kontenjera, gdje su ga zapazili djelatnici gradske čistoće.

Kako javljaju makedonski mediji, nakon što se na Facebooku pohvalilo kako ju je ubio, njegovi prijatelji odmah su reagirali i prijavili ga policiji.

Spasov je, inače, bio kick-bokser, majka mu je radila u Domu zdravlja kao higijeničarka, dok mu je otac, stomatolog po struci, preminuo prije nekoliko godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:40