ŠOK I NEVJERICA

Majka preko Facebooka otkrila da joj je kći (39) umrla: Njeni prijatelji pisali su joj 'Počivaj u miru'

Britanskoj policiji trebala su puna tri sata kako bi Cheryl Jones (49) javili strašnu vijest

Cheryl Jones (49) iz Velike Britanije za smrt svoje kćeri saznala putem Facebooka. Izbezumljeni nećak nazvao je Cheryl kako bi je obavijestio da na Facebooku njene kćeri prijatelji ostavljaju čudne poruke, javlja Daily Mail.

Zaprepaštena majka odmah je požurila vidjeti o čemu se radi, te je ostala u šoku kada je vidjela poruke prijatelja koji se opraštaju od njene kćeri Karle (30).

‘Mrtva je. Počivala u miru', 'počivaj u miru', samo su neki od natpisa.

Majka je odmah zgrabila telefon i nazvala svoju kćer. Međutim, na njezin se mobitel javio se policajac, koji je obavljao očevid.

- Žao mi je zbog svega, kolega će uskoro doći do vas, rekao joj je kratko policajac, a očajna majka umalo se onesvijestila.

Sat vremena kasnije Cheryl je nazvao policajac kako bi joj potvrdio strašnu vijest te joj je rekao kako je Karla preminula prije tri sata. Cheryl Jones nikako ne može shvatiti kako joj je policija tako kasno javila za smrt jedine kćeri Karle. Najavila je tužbu protiv policije, zbog nemara koji su počinili.

Karla je bila model u usponu i majka jedne djevojčice.

- Telefonirale smo samo nekoliko sati prije. Pričale smo o njezinom psu Scoobyju. Kazala mi je da me voli, uvijek smo tako završavale svaki razgovor, shrvana je Cheryl.

Uzrok nesreće još je uvijek nepoznat, a policija nije htjela odavati nikakve detalje.

- Ja još uvijek ne znam zašto je moja kći umrla. Ono što me čini jako ljutom je užasan način na koji sam bila tretirana od strane policije. Nikada neću preboljeti gubitak prekrasane kćer i način na koji sam doznala za njenu smrt, ispričala je Cheryl Jones.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:51