HISTERIČNO VESELJE

FOTO: DRAGI SEKSI VOĐA Kim Jong-un izazvao kaos u ženskoj artiljerijskoj postrojbi: 'Uh, dobre su!'

 AFP

PJONGJANG - Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un posjetio je na tajnoj lokaciji u blizini granice s Južnom Korejom ženski vod 851. artiljerijske postrojbe Korejske narodne armije kako bi im pokazao kako se lansiraju projektili. Čim je stigao, dobio je prijavak o planu paljbe, ali cijela je situacija umalo izmaknula kontroli.

Sudeći prema fotografijama koje su objavili državni mediji u Pjongjangu, Kima su saletjele razdragane dame u odorama, čije je veselje, zbog činjenice da rukama mogu pipnuti čovjeka kojeg smatraju u najmanju ruku hodajućim božanstvom, na trenutke prelazilo u neviđenu histeriju.

Na licima vojnikinja moglo se vidjeti da su od sreće na rubu plača, dok je Kim Jong-un stajao među njima sa zadovoljnim osmijehom na licu. Posebno se isticala, naravno, njegova frizura - popularna švercerica - a u pozadini se vidi dupke puna tribina na kojoj svi u jedan aplaudiraju prizoru za pamćenje.

FOTOGALERIJA: Kim Jong-un u posjetu ženskom vodu artiljerijske postrojbe

Mladi je vođa, kako prenosi državna novinska agencija, svojim obožavateljicama poručio: 'Kao što uvijek ističem, u obuci je potrebno iskorijeniti formalizam i riješiti se zacrtanih metoda i prakse.' Dodao je da bi vojne vježbe trebale biti simulacija pravih ratnih uvjeta.

Kada je uočio da su djevojke već zauzele svoje klasične položaje, neočekivano je izdao naredbu da se izvole repozicionirati. Zapovijed su poslušale te su impozantnom brzinom razmjestile lansere raketa na mjesta po želji vrhovnog zapovjednika, a zatim su i zapucale u skladu s njegovim željama.

'Vidjevši zadane mete u plamenu, s velikim je zadovoljstvom rekao: Dobre su. Pogodile su svaku metu. Ove artiljerke su sjajne!', prenosi državna agencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:26