TEŠKI PROBLEMI

PRAVA ISTINA O KIM JONG-UNU 'Loče litre zmijskog vina za potenciju kako bi zadovoljio seksualno nezasitnu ženu'

 AFP

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un svakodnevno ispija litre i litre kobrinog vina kako bi, navodno, oplemenio svoj ljubavni život koji se srozao na niske grane posljednjih nekoliko godina otkako je "voljeni" državnik nabacio par kilograma viška.

Stanovnici dalekoistočnih zemalja vjeruju da boca spomenutog vina, u kojoj se nalazi tijelo cijele kobre, blagotvorno djeluje na potenciju i plodnost.

Kako navode neki mediji, 31-godišnji Kim Jong-un se u posljednje vrijeme znatno udebljao, i to sve otkako je njegova ljubav prema siru ementaleru i viskiju Johnnie Walker postala neraskidiva. Diktator i njegova mlađahna supruga Ri Joi-Su (22) već neko vrijeme neuspješno pokušavaju začeti drugo dijete. Par već ima dvogodišnju kćerkicu Ju-ae.

Kim vjeruje u tradicionalnu medicinu, stoga svakoga dana popije nekoliko boca ovog vina u kojima se nalazi raspadnuto zmijino meso i njezin otrov.

- Sjevernokorejska elita se šali da je Kim Jong-un predebeo kako bi zadovoljio seksualni apetit svoje nezasitne supruge, te da upravo iz tog razloga nemaju više djece - kazao je jedan sjevernokorejski prebjeg.

- Jedan visoki sjevernokorejski dužnosnik tvrdi da Kim Jong-un svakog dana pije kobrino vino kako bi probudio svoju uspavanu muškost - dodao je.

Kim Jong-un je ljubav prema ementaleru razvio za vrijeme studija u Švicarskoj, a ona je od tada prerasla u pravu ovisnost. Mnogi upravo slavni švicarski sir krive za zdravstvene probleme najkontroverznijeg svjetskog diktatora današnjice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:34