STISLI JU FINACIJSKI PROBLEMI

Bila je srebrna na Svjetskom prvenstvu: Vrhunska gimnastičarka postala elitna prostitutka!

Leonidini roditelji će se zbog srama i zadirkivanja susjeda iz Rumunjske preseliti u Kanadu

Raspadom istočnog bloka pao je i interes za gimnastiku kojom su se bivše komunističke zemlje ponosile. Gimnastičari i gimnastičarke bili su perjanice režima i u svojim zemljama uživali status zvijezda s golemim povlasticama. No, raspadom sustava novca za te sportove više nije bilo. Posebno je rumunjski diktator Nicolae Ceausescu bio ponosan na svoje atletičare i često ih je primao na svom dvoru.

Nakon njegova smaknuća, gimnastičarske škole su ostale i rumunjski atletičari i danas osvajaju medalje, no u daleko manjem broju nego prije.

Ponesena talentom, mlada Rumunjka Florica Leonida već je sa šest godina počela trenirati, da bi uskoro postala svjetska gimnastička nada koja je na Svjetskom juniorskom prvenstvu 2002. godine osvojila dvije zlatne medalje, da bi već sljedeće godine na Svjetskom atletskom prvenstvu osvojila srebro. Nakon ozljede prestaje se aktivno baviti sportom te ponesena svojim atletskim rezultatima želi ih unovčiti.

Iz Rumunjske odlazi u Njemačku gdje otvara fitness studio, računajući na mnogobrojnu klijentelu koja bi došla zahvaljujući njenoj srebrnoj medalji. No, Nijemci baš i nisu bili impresionirani njenim srebrom te se studio uskoro našao u ogromnim dugovima.

Razočarana Leonida pokušavala se na sve moguće načine izvući iz ‘gabule’ u kojoj se našla, no samo je još više tonula. Uvidjevši da svoje srebro nikako ne može unovčiti, odlučila je unovčiti ono jedino što joj je preostalo - svoje tijelo. Postala je prostitutka koja se na porno stranicama oglašava pod psudonimom Ina te je za sebe navela da je izuzetno sportski tip.

Posao je iznenada procvao, dugovi su otplaćeni, a Leonida je zarađivala više nego ikad u svom životu. Sve bi to trajalo tko zna do kada da u prostitutki Ini novinar Bilda nije prepoznao nekadašnju atletičarsku nadu te sve objavio u svojim matičnim novinama.

Saznavši za to, rumunjski novinari pojurili su kod Leonidinih roditelja koji nisu imali pojma kojim se poslom bavi njihova 25-godišnja kći.

Sada će zbog srama i zadirkivanja susjeda koji su bili ljubomorni na Leonidin uspjeh napustiti Rumunjsku i preseliti se kod rodbine u Kanadu. Leonidu, koja se trenutno nalazi na odmoru s dečkom, cijeli slučaj nije pretjerno dirnuo te ga nije htjela ni komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:06