'NAVUKLA' SE NA 'POSAO'

Bivša olimpijka i majka troje djece razotkrivena: Bavila se prostitucijom pod imenom Kelly Lundy i radila za čak tri agencije!

NEW YORK - Trkačica i trostruka sudionica Olimpijskih igara, Amerikanka Suzy Favor-Hamilton kazala je kako je njen suprug znao da se ona potajno bavi prostitucijom te joj je u nekoliko navrata pokušao pomoći da prestane.

Ova 44-godišnja sportašica i majka troje djece radila je za nekoliko agencija u Las Vegasu, Chicagu i Houstonu. Počela je slučajno prošle godine u prosincu. Mislila je, kaže, da će to biti samo jedan posao, no na kraju se 'navukla'.

Usprkos imenu Kelly Lundy koje je koristila u svojoj drugoj 'profesiji' neki od klijenata uspjeli su je prepoznati, a nekima je sama ispričala čime se bavi.

No, nisu svi uspjeli ostati korektni i prešutjeti ono što znaju. Vrlo brzo cijela se priča pojavila na internetu, a brojni mediji ponudili su joj veliki novac da ispriča svoju stranu priče.

Ona se naposljetku javnosti obratila putem Twittera.

Twitter

'Okrenula sam se prostituciji u trenutku kada je moj brak bio u teškoj krizi. Morala sam se nositi s brojnim izazovima i to mi je pomoglo. Bio je to bijeg od stvarnosti i dupli život', iskreno je o svojim postupcima progovrila Suzzy.

U idućem je statusu ustvrdila kako joj se prostitucija u to vrijeme činila 'razumnom' te kako je ulazak u taj posao bio usko povezano s depresijom u koju je zapala.

‘Znam da se čini ludo, ali mislila sam da me nikada neće otkriti. Nisam mislila da ću nekoga povrijediti!',dodala je.

U nekoliko je navrata ponovila kako je jedino njezin suprug znao čime se bavi te da ju je neko vrijeme pokušavao izvući iz svega toga te kako nije imao razumijevanja za njezin problem, ali se trudio da joj pomogne prije svega zbog njihove djece.

Favor-Hamilton natjecala se na Olimpijada 1992., 1996. i 2000. godine kao trkačica. Snimila je nekoliko reklama za Nike i kalendar za kupaće kostime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:31