TOMISLAV OPAČAK

ŽELI BITI PREDSJEDNIK, A MORA U ZATVOR 'Ako su taj put morali proći Tito i Tuđman, zašto ne bih i ja'

Slavonski Brod, 291211.Na provedenom natjecaju za odrzavanje cesta grada Slavonskog Broda za sljedece 4 godine javila su se dva ponudjaca Cestar (Strabag) i Ceste. Cestar je pobjedio iako je cijena bila visa za 3 milijuna kuna od Cesta koje nisu dobile natjecaj zbog kako im je receno nepotpune dokumentacije. Vlasnik Cesta Tomislav Opacak odgovornim proziva gradonacelnika Mirka Dusparu.Na slici: Tomislav Opacak.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

Slavonskobrodski poduzetnik Tomislav Opačak ljetos je potvrdio da se želi kandidirati na predsjedničkim izborima kao neovisni kandidat.

Proslavio se pobjedom nad ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom u prvom krugu izbora za čelnika županijskog SDP-a, i to u brodskoj organizaciji, pa mu je to dalo krila za izbore za šefa države.

Planove bi mu mogla omesti činjenica da privremeno mora zamrznuti planove za predizbornu kampanju kako bi odležao zatvorsku kaznu. Kako javlja portal SBplus , 27. studenog u 9.30 sati mora pristupiti Županijskom sudu radi uručenja rješenja o upućivanju na izdržavanje kazne zatvora kao i isplate troškova javnog prijevoza. U zatvoru će morati odležati šest dana zbog prekršaja kojega se, kako je rekao, ni sam ne sjeća, a evo što o tome kaže sam Opačak.

- Moj odlazak u zatvor nema veze s 'institucijama sustava koje rade svoj posao' nego sa sudbinom. Naime, nema velikog predsjednika koji nije ležao u zatvoru. Ako su taj put morali proći Tito i Tuđman, zašto ne bi i Tomo. Kao i svaki drugi hrvatski građanin koji poštuje zakone, odazvat ću se pozivu te u četvrtak, 27. studenog, preuzeti novac za putne troškove i otići u požeški zatvor. Iako za moju novu S-klasu, koju ću na šest dana parkirati pred zatvorom, to neće biti dovoljno, ne namjeravam od države tražiti više, rekao je Opačak za SBplus i nastavio s davanjem uputa svom Izbornom stožeru koji se privremeno smjestio na doručku u uglednom đakovačkom restoranu 'Mon ami'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:43