NESTANAK MLADIĆA IZ VINKOVACA

Tragovi na Facebooku: Djevojka vidjela Luku Rimca prije dva dana u Bjelovaru?

Policija i GSS pretraživali su teren između Vinkovaca i Slakovaca, na rijeci Bosut bili su ronioci, a potraga je nastavljena u obalnom pojasu u središtu grada
 MUP

VINKOVCI - U Vinkovcima i okolici policija je i četvrti dan tragala za 17-godišnjim Lukom Rimcem, no za sada nema nikakvih saznanja što se dogodilo s mladim Slakovčaninom.

Srijedu je obilježila i dojava da je Luka viđen prije dva dana u Bjelovaru, tako barem tvrdi Facebook korisnica ' FraanČeska HooRvatek ' koja je to napisala na stranicama Facebook grupe 'Pomozite nam da ga pronađemo!'

Korisnica ističe kako je Luka bio kod 'kod sokolane' u pratnji dvojice muškaraca nakon čega su otišli prema kolodvoru i vjerojatno na vlak.

Na istoj je stranici korisnik Ivan Mataga javio da je potraga napokon urodila nekakvim tragom. Navodno je pronađena crna tenisica. Niti jedna od tvrdnji, nažalost, nije potvrđena.

Luka je iz roditeljskog doma otišao u subotu oko 21,30 sati, sljedeće večeri obitelj je prijavila njegov nestanak i od tada traje neprekidna opsežna potraga.

Policajci PU vukovarsko-srijemske su uz pomoć GSS-a pretraživali teren između Vinkovaca i Slakovaca, na rijeci Bosut bili su angažirani ronioci, a danas je potraga nastavljena na rijeci i obalnom pojasu u središtu grada. Na tom je mjestu Luka posljednji put viđen u nedjelju u 2 sata kada je izašao iz disco kluba Vanilla jer mu je bilo loše.

Njegovi prijatelji iz srednje škole s 5.000 plakata s Lukinom slikom oblijepili su Vinkovce, Vukovar, obližnja sela, pa i autobuse, no dosad nije stigla nijedna korisna informacija koja bi pomogla u potrazi.

Lukin školski prijatelj i susjed Filip Vujev novinarima je rekao kako strahuje za Luku jer bi se da je mogao sigurno nekome javio. - Ne gubimo nadu - rekao je Lukin prijatelj.

Potresena obitelj Rimac, u kojoj je Luka najmlađi od četvero djece, i sama pokušava sve kako bi doznali što se od subote događalo s Lukom.

Signal njegova mobitela te je večeri i zadnji put lociran, od tada je ugašen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:40