PODRŠKA OBITELJI

Prijatelji Luke Rimca oblijepili Vinkovce plakatima, traže svog prijatelja

Mladić je u subotu izašao van sa svojim društvom i nestao, ali ništa nije sugeriralo kako bi mogao pobjeći
Vinkovci, 120411.U Vinkovcima i okolici nastavlja se potraga za nestalim 17-godisnjim Lukom Rimcem koji je iz roditeljske kuce u selu Slakovci otisao u subotu oko 21,30 sati. Lukini prijatelji iz skole po oglasnim stupovima u Vinkovcima lijepe plakate s Lukinom slikom i molbom za pomoc gradjana. Na fotografiji Lukini prijatelji iz razreda sa plakatima.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

Prijatelji nestalog Luke Rimca su se okupili u Gradskom parku u središtu Vinkovaca ispred diskoteke Vanilla Club, gdje se 17-godišnjaku izgubio svaki trag, kako bi njegovoj obitelji pružili potporu.

Nestalog mladića se traži već tri dana, ali nema nikakvih informacija o tome gdje se nalazi. Policija pretražuje grad i okolicu, baš kao i njegova obitelj kao i prijatelji. Ronioci pregledavaju Bosut, ali također tragova nema. Potrazi su se pridružili i pripadnici gorske službe spašavanja.

Po cijelom je gradu sve puno plakata na kojima se nalazi slika Luke Rimca, kao i kontakt brojevi gdje se mogu javiti svi koji imaju bilo kakve informacije.

Ali ništa još nije pomoglo, Luka je u subotu izašao van sa svojim društvom i nestao, ali ništa nije sugeriralo da bi mogao pobjeći . Nije se ni ponašao kao buntovni tinejdžer niti je bio nezadovoljan stanjem u kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:42