ODREĐEN MU PRITVOR

SPLITSKI BOMBAŠ SE NE KAJE 'Da mogu, ponovo bih bacao Molotovljeve koktele na HZZO!'

Od mještana Visa koji poznaju uhićenoga doznajemo da je i prije par mjeseci po mjestu tužio na ogrome račune za vodu i struju koje je navodno platio, a koji mu neumitno bez raloga i rezona dolaze
 Božidar Vukičević / CROPIX

Nakon što je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, 40-godišnji Igor Š. završio je u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama gdje je u prvim satima popodneva i odveden. Iz njegove obrane tužiteljima je bilo jasno da je Igor u stanju ponoviti isto ili slično kazneno djelo što on sam nije ni krio kada je iznosio svoju obranu, piše Slobodna Dalmacija.

Pritvoreni živi sam, nema djece i obitelji, a za život se snalazi čak i na način da skuplja plastične boce.

Sve mu je to dozlogrdilo, a posebno rješenje komisje HZZO-a koja ga nije poslala po njegovom mišljenju na kvalitetno liječenje.

Nakon ovakve obrane, sucu istrage Stanku Grbavcu nije preostalo o ništa nego odrediti 40-godišnjem Igoru S. istražni zatovor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Od mještana Visa koji poznaju uhićenoga doznajemo da je i prije par mjeseci po mjestu tužio na ogrome račune za vodu i struju koje je navodno platio, a koji mu neumitno bez raloga i rezona dolaze.

Sada je sve to njegovo nezadovoljstvo završilo bacanjem Molotovljevog koktela i njegovim privođenjem u splitski zatvor, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:31