PREDIZBORNA KAMPANJA NA VIDIKU

SDP traži volontere za izbore: ‘Budite i vi dio Tima Hrvatska’

SDP-ovci su, premda je termin izbora, čini se, odgođen do samog kraja mandata, odlučili zasukati rukave i započeti agitaciju za animiranje SDP-ovih glasača i simpatizera.

Ovih dana e-poštom kruži prouka sa sadržajem: “Hrvatsko gospodarstvo se oporavlja, zemlju dovodimo u red i ne smijemo dopustiti da se Hrvatska vrati u kaos. Zbog toga su izbori pred nama od iznimne važnosti i zato trebamo vašu pomoć. Pokrećemo Tim Hrvatska, grupu volontera iz cijele zemlje koji žele sudjelovati u našoj kampanji. Ovi izbori su ključni za budućnost naše zemlje i zbog toga se ne smijemo držati po strani. Budite i vi dio Tima Hrvatska. Idemo naprijed, nema povratka na staro.”

“Uvijek nam se uoči izbora javljaju ljudi koji se žele angažirati. Poziv za ekipiranje samo je priprema da kad kampanja službeno počne, imamo mrežu i ljude na koje se možemo osloniti i dati im konkretne zadatke, s obzirom da su simpatizeri visoko motivirani da nam pomognu na terenu”, objasnio je Dan Špicer, član Tajništva SDP-a i dodao da je to uobičajen način djelovanja - bilo da sudjeluju na događajima, volontiraju online, dijele letke ili upoznaju SDP-ove članove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:02