PORUKA ŠEFA SDP-A

Milanović o velikoj prednosti: Ništa još nije gotovo, izađite na izbore!

 Tea Cimaš/CROPIX

- Izbori nisu gotovi, nisu još ni počeli - poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović , odgovarajući na novinarska pitanja o predizbornim anketama nakon obilaska Mesne industrije Pivac u Vrgorcu. Milanović je naglasio kako, iako ankete Kukuriku koaliciji daju veliku prednost , zapravo ništa nije gotovo te kako na izbore treba izaći i 'preuzeti odgovornost za promjene u zemlji'.

Čelnik SDP-a je izjavio kako će financiranje kampanje koalicije biti transparentno i u skladu sa zakonom, a napomenuo je i kako će ova kampanja biti jedna od najjeftinijih do sada.

- Potrošit ćemo relativno najmanje i tome se redujem - izjavio je Milanović, koji će u kampanji ljudima 'objasniti što ćemo raditi u ovoj pomalo izvanrednoj situaciji u kojoj jedno uhićenje smjenjuje drugo'.

Milanović je komentirao i tužbe između Srbije i Hrvatske te izjavio kako je bitno u tužbi uspjeti, a ne se 'parničiti 20 godina'.

Grčku Milinović vidi kao primjer zlouporabe povjerenja i života izvan mogućnosti.

- Moramo naučiti ono što neki u Europskoj Uniji nisu, a to je da imaš koliko imaš, da se toliko možeš protegnuti i pokriti, ali da moraš stalno učiti, ulagati u sebe i da ne možeš živjeti na tuđi račun - zaključio je čelnik SDP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:53