SVJETSKI USPJEH AGENCIJE ISTUDIO

Mala hrvatska tvrtka među 200 najboljih suradnika Facebooka

ZAGREB - Mlada hrvatska tvrtka i trenutačno vodeća regionalna agencija za društvene medije, iStudio, koja klijentima pruža potpunu uslugu marketinga na društvenim mrežama postigla je senzacionalan svjetski uspjeh - postala je Facebook Preferred Marketing Developers, odnosno uvrstila se među top-200 najboljih svjetskih agencija koje usko surađuju s Facebookom.

Odabrao ih je Facebook sam, a sudeći prema dosadašnjim iskustvima tvrtki koje su ušle u to prestižno društvo i utrostručile broj zaposlenih i broj ureda u drugim zemljama, nakon ovog priznanja slijedi im strelovit uspon na svjetskoj sceni.

Zatvoreni sastanci

Ovaj program podrazumijeva pozive na zatvorene Facebook sastanke i događaje na kojima se predstavljaju najnoviji trendovi iz područja marketinga i razvoja, pristup povlaštenim znanjima i informacijama, mogućnost testiranja novih opcija i implementacija najnovijih Facebook proizvoda.

U prijevodu, čim Facebook plasira nove ideje i proizvode, Hrvatska će biti među prvim zemljama koje će te usluge moći koristiti, a klijenti iStudija unaprijediti svoj marketing i promociju.

- Ovo je velika stvar i dokazuje da se u Hrvatskoj mogu napraviti napredne stvari te da Hrvatska može biti lider u IT industriji, koja sve više raste na globalnoj ljestvici. U nekim naprednijim državama poput Engleske čini već blizu deset posto ukupnog BDP-a - kažu u iStudiju.

Posebno raduje činjenica da se radi, ne samo o mladoj tvrtki koja je nastala prije dvije i pol godine, već i o poduzeću u kojem uglavnom rade mladi ljudi - od 20 do 30 godina.

Njih 30, koliko zaposlenih u ovom trenutku broji iStudio, okupili su se u utorak navečer u Green Goldu, gdje su pred 200-injak uzvanika održali prezentaciju i otkrili svoje “četiri tajne”.

Na prezentaciji su se mladi osnivači i suvlasnici tvrtke Daniel Ackerman i Tomislav Grubišić tako pohvalili da nakon što su otvorili početkom godine ured u BiH, svoje poslovanje uskoro šire i na Srbiju.

- Već surađujemo sa sedam klijenata. Važno je reći da je Srbija veliki potencijal, gdje imamo tri milijuna Facebook korisnika. No, tu nećemo stati. Cilj nam je malo po malo osvajati cijelu regiju - rekao je Ackermann.

Nadogradnja portala

Istaknuli su među ostalim i nadgradnju svojeg međunarodnog portala socialnumbers.com; stranica omogućuje vlasnicima da na jednostavan način naprave izvještaj za svoju stranicu - rast broja fanova, najbolje objave, demografiju korisnika, omogućuje im predviđanje rasta stranice te nudi infografiku koja na zabavan način prikazuje broj njihovih korisnika.

Korisne aplikacije

Predstavili su i socialpuzzle.com.

- Facebook stranice postale su glavno mjesto za komunikaciju brendova sa svojim korisnicima. Kako bismo pojednostavili vlasnicima velikih i malih stranica da ponude svojim fanovima zanimljiv sadržaj te stvaraju učinkovite kampanje po pristupačnim cijenama i u kratkom roku, stvorili smo ovu stranicu. Sustav omogućuje vlasnicima Facebook stranice da na brz i jednostavan način postave korisne aplikacije kojima će upotpuniti svoje stranice korisnim sadržajem i ponuditi svojim fanovima dodatne koristi - kažu u iStudiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:59