EPILOG SUKOBA

Kraj Turbo Limača: Zatvoreno je 29 dućana, više od 200 radnika poslano na čekanje

Sam Fižulić potvrdio nam je da je Vučićević odluku o zatvaranju trgovina donio bez konzultacija s Magmom
Osijek, 061010.Ekonomska kriza nije zaobisla ni Goranka Fizulica vlasnika tvrkte Magma u cijem sastavu je i lanac trgovina Turbo limac. Tako je u samom centru Osijeka ovih dana zatvoreno i dvije Magmine trgovine, Magma home na Trgu Ivana Pavla II i trgovina Turbo limac u Prolazu Julija Benasica.Foto: Vlado Kos / Criopix
 Vlado Kos / Cropix

ZAGREB - Tvrtka Adria Design, vlasnik i distributer marke Turbo Limač te još niza brendova preuzetih krajem prošle godine od Magme, danas je donijela odluku da odmah zatvori svojih 29 prodajnih mjesta i više od 200 zaposlenika pošalje kućama.

Epilog je to višednevnog “rata” između Goranka Fižulića i Slobodana Vučićevića, koji jedan drugog optužuju za nepoštovanje ugovornih obaveza. Sam Fižulić potvrdio nam je da je Vučićević odluku o zatvaranju trgovina donio bez konzultacija s Magmom koja je manjinski dioničar i drži 49 posto u tvrtki Adria Design.

Adria Design je od Trgovačkog suda u Zagrebu danas primila rješenje o privremenoj mjeri, prema kojemu joj se do pravomoćnog okončanja sudskog spora, koji je Magma pokrenula protiv Adria Designa i NCA Investment Group, zabranjuje ne samo raspolaganje, nego i korištenje marke Turbo Limač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 14:44