POKUŠALA UBITI MUŽA

KAKO SE UDALA SUPRUGA IZ PAKLA 'Namamila me u matični ured da budemo kumovi, a onda...'

'Crna' Ruža je kao u nekom triler filmu pokušala ubiti svog supruga Antu Marjanovića
 Zeljko Hajdinjak / Cropix

Na Županijskom sudu u Varaždinu nastavljeno je suđenje Ruži Šimunković (51) koju su mediji prozvali i “supruga iz pakla” nakon što je prije tri godine u Pribislavcu u Međimurju, kao u nekom triler filmu, pokušala ubiti svog supruga Antu Marjanovića.

Marjanović je na sudu ponovio svoj iskaz koji je dao na početku suđenja, ustvrdivši da je sam njen brak s “crnom” Ružom bio prevara.

- Namamila me u matični ured da budemo kumovi na vjenčanju njenih prijatelja, a na kraju je ispalo da su oni nama bili kumovi. Sve je to ona smutila - rekao je Marjanović na suđenju.

Anto Marjanović svoju “suprugu”, nezaposlenu ženu bez prihoda i majku dvoje odrasle djece, upoznao je prije devet godina. Dolazila je u njegov stan kao prijateljica, kuhala mu kavu, no nikad nije prespavala niti boravila kod njega dulje vrijeme, čak ni nakon što su se “oženili”.

Prisjetio se da je tako jednom prilikom stigla u njegov stan i skuhala mu kavu te ga nagovorila da odu na piće. No, u autu se počeo osjećati omamljenim, po čemu je zaključio da mu je u kavu stavila neku tabletu, a zatim ga je njegova “supruga” na pustom mjestu kraj Čakovca izbacila iz auta. Ostao je ležati na tlu. Pješice se vratio u Varaždin i tamo shvatio da mu je provaljeno u stan te da su mu ukradeni dokumenti o stanu i bicikl.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:32