HVALA ČITATELJIMA!

JUTARNJI.HR PONOVNO OBARA REKORDE Jedini među top 5 portala kojem raste broj posjeta i prikaza

 Ronald Goršić / CROPIX

ZAGREB - Rezultati nezavisnog istraživanja gemiusAudience potvrdili su nezaustavljiv rast portala Jutarnji.hr, koji je u prosincu zabilježio porast u svim glavnim kategorijama posjećenosti. Jutarnji.hr mjesečno čita milijun i 115 tisuća čitatelja.

U odnosu na prethodni mjesec, Jutarnji.hr zabilježio je rast broja posjetitelja, posjeta, prikazivanja stranica i dosega. Za usporedbu, Jutarnji.hr jedini je među pet najposjećenijih stranica u Hrvatskoj zabilježio pozitivne rezultate u sve četiri glavne kategorije jedinog relevantnog istraživanja čitanosti i posjećenosti.

Portal Jutarnji.hr ujedno je jedini u top 5 hrvatskih stranica koji je zabilježio rast broja posjeta i prikazivanja stranica, dok su izravni konkurenti zabilježili pad u tim kategorijama. Porast ovih metrika dokazuje odanost čitatelja koji su prepoznali kvalitetu sadržaja i ekskluzivnosti vijesti. Jutarnji.hr tako je zabilježio 23,7 milijuna posjeta uz 100 milijuna prikazivanja stranica.

Prema svim do sada dostupnim podacima, ovaj izvrsni trend nastavlja se i u novoj godini - protekli tjedan obilježio je svakodnevni rast svih statistika posjećenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:55