UGLEDNO ISTRAŽIVANJE

POTVRĐEN REKORDAN RAST Portal Jutarnji.hr postao prvi po posjećenosti u Hrvatskoj

Portal Jutarnji.hr zauzeo je prvo mjesto po broju posjeta uz najveći rast u posljednjih godinu dana, potvrdili su rezultati nezavisnog istraživanja gemiusAudience za siječanj. Portal Jutarnji.hr mjesečno čita više od 1.1 milijuna korisnika.

U odnosu na prošli mjesec, Jutarnji.hr zabilježio je rast ukupnog broja posjeta od 16,14 posto, što je najveći mjesečni rast koji je ovaj portal zabilježio unatrag godinu dana.

Primjerice, najbliži konkurenti u toj su kategoriji porasli između jedan i tri posto. Rekordno povećanje zabilježeno je i u kategoriji broja prikaza stranica, što dodatno potvrđuje vjernost posjetitelja koji su prepoznali kvalitetu i ekskluzivnost sadržaja portala Jutarnji.hr.

U narednim mjesecima Jutarnji.hr dodatno će povećati kvalitetu rada i ekskluzivnost sadržaja s naglašenim fokusom na društvene mreže, osobito što se tiče Facebooka.

Izvrsne rezultate zabilježio je i drugi portal EPH - Slobodnadalmacija.hr zabilježila je rast u svim glavnim kategorijama posjećenosti. U konkurenciji 10 najposjećenijih stranica u Hrvatskoj, portal Slobodnadalmacija.hr zabilježio je najveći rast broja prikaza stranica, dok je na drugom mjestu po brzini rasta Jutarnji.hr.

Redakcije EPH portala Jutarnji.hr i Slobodnadalmacija.hr zahvaljuju se čitateljima na vjernosti i poručuju kako će i dalje predano raditi kako bi ispunili sva njihova očekivanja i nastavili postavljati najviše standarde online novinarstva u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:38