KAŽE DA NIJE ZNAO

Danijel Srb doživio informativni šok kod Stankovića: Nositelj liste HSP-a javno šamarao suprugu?!

 Biljana Gaurina/CROPIX

“Zastupnik u Saboru mora imati slobodu govora i zato se ne slažemo sa skidanjem imuniteta Željku Jovanoviću, kazao je predsjednik HSP-a Danijel Srb, gostujući u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u dva. Također je dodao da usvajanje Zakona o ništetnosti pravnih akata bivše države neće pomoći hrvatskim braniteljima da se “obrane od srpske pravne agresije”.

Govoreći o pravaškom ujedinjenju Srb je istaknuo da je taj proces još uvijek u tijeku te da je stranka otvorena za sve koji dijele pravaške političke stavove a i prognozirao je da će HSP biti iznenađenje predstojećih parlamentarnih izbora na kojima očekuje “dosta mandata”. Na pitanje kako HSP može prihvatiti kao partnera Dražena Keleminca i njegovu stranku, koji je prije nekoliko godina fizički napao vlastitu suprugu u jednoj redakciji, Srb je odgovorio da mu je to prvi glas ali da će o tome kod sastavljanja izbornih lista voditi računa. Srb je najavio da će HSP za izbore potrošiti oko sedam milijuna kuna a očekuje da im u kampanji pjeva i Tompson.

Što se pak tiče promjene imena Trga maršala Tita Srb i HSP podupiru tu nakanu jer je “Tito po svim relevantnim činjenicama bio jedan od najvećih zločinaca 20. stoljeća”. G.J.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:00