FOTO SENZACIJA

FOTO Ana Bebić: Moj glavni pokretač u životu je glazba

Lijepoj 26-godišnjoj Ani Bebić cijeli se život vrti oko glazbe. Još kao tinejdžerica sudjelovala je u glazbenim emisijama, prije dva mjeseca nastupila je u duetu sa Severinom s pjesmom ‘Italiana’, a do kraja godine s bendom FM trebala bi izdati debitantski album
Split, 250712.Na slici mlada pjevacica Ana Bebic, prateci vokal u Severininom ljetnom hitu Italiana.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Već četiri godine živi, studira i radi u Beogradu, ali Ani Bebić, mladoj pjevačici rodom iz Metkovića, široj javnost najpoznatijoj iz glazbenog TV showa “Operacija trijumf”, tamošnji govor nikako da uđe u uho. - Govore mi moji beogradski prijatelji: ‘Pa hoćeš li se ti ikada prešaltati na ovu našu spiku?’ Ali, evo osim ‘fazona’ ili ‘smora’ (umora), nikako da izbacim taj svoj metkovski izraz - priča kroz smijeh 26-godišnja Ana, koja je prije dva mjeseca nastupila u duetu sa Severinom na pjesmi “Italiana”.

Ženska energija

Tu je pjesmu, kao i ostale Severinine nedavne hitove “Brad Pitt” te “Grad bez ljudi”, napisao njezin dečko Filip Miletić, dugogodišnji kompozitor koji je s kolegom i prijateljem Milošom Roganovićem osnova bend FM. Malo ženske energije u njihovu priču dodala je i lijepa Ana, koja im se pridružila kao pjevačica u bendu, a do kraja godine najavili su debitanski album, koji će u listopadu najaviti singlom.

- Filip i Miloš, osim suradnje sa Severinom, već godinama rade pjesme za druge srpske estradnjake kao što su Nataša Bekvalac ili Ana Nikolić, pa su odlučili isprobati sreću i sa samostalnim projektom.

Pripremili smo pjesme u nekom pop, rock izričaju i nadam se da će naš stil doprijeti do mladih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije - priča Ana, novopečena pjevačica benda FM.

Severinini savjeti

Ana je sebe oduvijek vidjela u pjevačkim vodama pa je još kao tinejdžerica sudjelovala u raznim glazbenim emisijama, kao što su “Ne zaboravi stihove”, “Hrvatski idol” i konačno regionalni natjecateljski show “Operacija trijumf”, koji je prikazivan u pet zemalja. Njezin prvi singl “Preživjet ću” osvojio je srpske top-ljestice i postao regionalni hit.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 15:22