NESAVJESNA VOZAČICA

Sisak: Autom udarila pješakinju, teško ju ozlijedila i pobjegla. Sada je čeka kaznena prijava

Vozačica se naknadno sama prijavila policiji, a alkotestiranjem obje sudionice je utvrđeno da nisu bile pod utjecajem alkohola
 Damir Krajac / CROPIX

SISAK - Zbog počinjenja kaznenih djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći osobi koja je teško tjelesno ozlijeđena u prometnoj nesreći, 44-godišnjakinja Siščanka kazneno je prijavljena, priopćila je sisačka policija.

Nesavjesna vozačica je u srijedu 23. studenog oko 18.15 sati u Zagrebačkoj ulici u mjestu Žažina, nedaleko od Siska svojim osobnim automobilom sisačkih registracija naletjela na 61-godišnju mještanku koja se uz rub kolnika pješice kretala u istom smjeru.

Nakon udara pješakinja je odbačena na kolni ulaz, dok se vozačica sa svojim vozilom udaljila s mjesta događaja, a da nije pružila pomoć ozlijeđenoj 61-godišnjakinji, niti je o događaju obavijestila policiju. Pješakinji je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

Vozačica se naknadno sama prijavila policiji, a alkotestiranjem obje sudionice je utvrđeno da nisu bile pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:12