OBRAČUN U NARKOMILJEU

Riješen slučaj ubojstva na Krku: Dopingirani bodybuilder Mežnarić osumnjičen za ubojstvo Grubišića

Grubišića je ubojica ostavio uz suhozid maslinika

Osumnjičenik za ubojstvo Doriana Grubišića Dodoa (32), Riječanina koji je 22. prosinca ubijen na Krku, uhićen je u srijedu navečer u stanu na Pećinama. Jutros je, nakon što je okončana kriminalistička obrada, u pratnji policajaca priveden u riječki DORH.

Jučer poslijepodne bio je na krim obradi, a policija nije službeno potvrdila njegov identitet niti status u kojem je priveden, već samo da se radi o osobi koja se dovodi u vezu s kaznenim djelom s Krka. Kako doznajemo, za ubojstvo je osumnjičen Robert Mežnarić (40) iz Rijeke, koji je Grubišića navodno poznavao iz dilerskih krugova.

Već dan nakon ubojstva bilo je jasno da se radilo o nekoj vrsti obračuna u riječkom narkomiljeu.

Grubišićev Audi A4

Grubišića je ubojica ostavio uz suhozid maslinika kod sela Striličići, s ubodnim ranama i rezovima po torzu i vratu. Mežnarić je uhićen u stanu koji je unajmio dan nakon ubojstva, a u blizini je pronađen automobil ubijenog Grubišića, Audi A4.

Odmah nakon ubojstva policija je provjeravala sva vozila koja su napuštala Krk, a paralelno su ‘češljali’ ljude iz kruga poznanika Doriana Grubišića koji je imao dosje zbog zlouporabe droga.

Mežnarić je, inače, živio na riječkoj Podvežici, oženjen je i ima troje djece. S Grubišićem je, navodno, bio prijatelj. Obojica su se bavili bodybuildingom, a Mežnarićevo je ime odjeknulo u javnosti lani 22. svibnja, kada je suspendiran s bodybuilderskog državnog natjecanja u Sisku zbog dopinga.

Tada je provedena dopinška kontrola svih natjecatelja i ustanovljena su četiri pozitivna nalaza, ali Mežnarić nije bio među njima.

Bio je i bubnjar

On je dobio suspenziju na dvije godine jer je pobjegao od kontrole!

Inače, u kategoriji classic bodybuilding do 180 centimetara ostvarivao je zapažene rezultate. Također, od kraja 80-ih, bio je bubnjar u nekoliko riječkih noise bendova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 21:50