POKUŠAJ RAZBOJSTVA

LOŠ POSAO U KUTINI Hrabri vlasnik zlatarnice svladao pljačkaša koji je pištoljem zaprijetio zaposlenici

 Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

KUTINA - U ponedjeljak, 3. 3. ožujka oko osam sati dvojca mlađih muškaraca ušli su u zlatarnicu u Kolodvorskoj ulici u Kutini i pištoljem zaprijetili djelatnici koja se nalazila u prodajnom prostoru. Tada je iz stražnje prostorije izašao vlasnik zlatarne, savladao jednog od počinitelja i zadržao ga do dolaska policijskih službenika koji su ga uhitili i utvrdili da se radi o 28-godišnjaku s područja Petrinje.

Drugi muškarac je pobjegao do automobila gdje ga je čekao 43-godišnjak s područja općine Martinska Ves i odvezao ga do Siska, priopćila je sisačka policija. Doznajemo kako je 43-godišnjeg vozača automobile policija uhitila čim je došao kući. Dvojica uhićenih razbojnika predani su pritvorskom nadzorniku policijske uprave, dok se za trećim sudionikom, 25-godišnjim Zagrepčaninom, još traga. Protiv sva tri sudionika podnesena je kaznena prijava zbog pokušaja razbojništva.

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 43-godišnjak u večernjim satima 28. prosinca prošle godine u počinio razbojništvo u trgovini mješovitom robom u Pokupljanskoj ulici u Sisku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:31