REPOVI DERBIJA

FOTO Huligani grafitima zaprijetili sucu Mariću. Odvjetnik: Zabrinut je za sebe i svoju obitelj, zaustavite ludilo!

Na tri zgrade u središtu Daruvara osvanuli su grafiti kojima se predsjedniku Gradskog vijeća i prvoligaškom nogometnom sucu Bruni Mariću prijeti smrću, vrijeđa i psuje mater
 Goran Gazdek / BJELOVARSKI LIST/CROPIX

DARUVAR - Na tri zgrade u središtu Daruvara osvanuli su grafiti kojima se predsjedniku Gradskog vijeća i prvoligaškom nogometnom sucu Bruni Mariću prijeti smrću, vrijeđa i psuje mater. Grafit „Bruno pazi metak“ ispisan je na zdu zgrade u kojoj se, među ostalima nalazi i gradska uprava. Sučelice, na zidu privatne zgrade ispisan je grafit „Bruno Marić kurvin sin“, a na zgradi Gradske knjižnice u glavnoj, Radićevoj ulici ispisana su tri grafita: Pošto ponos Mariću, J….. Mamić mrtvu mater i HNS=FSJ.

U Gradskoj knjižnici je, inače, zaposlena supruga Brune Marića što je protumačeno i kao prijetnja njegovoj obitelji. Grafiti su uznemirili Marića, bio je očajan, ali nije želio davati izjave novinarima. Uputio nas je na odvjetnika i prijatelja Vladimira Gredelja koji se kasnije oglasio i priopćenjem.

- Stvorena je atmosfera linča, bojimo da Bruno Marić nije jedina žrtva. Zabrinut je za sebe i svoju obitelj pa apeliramo da se ovo ludilo što prije zaustavi. Niti jedan sudac ne može suditi bez pogreške, ali nogometnim sucima ne smije suditi rulja - izjavio nam je kratko Gredelj.

Daruvarska policija je napravila uviđaj i obavijestila vlasnike zgrada kako protiv nepoznatih počinitelja mogu podnijeti kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari. Neslužbeno doznajemo da je policija na tragu počinitelja, ali o tome, dok ne završi istraga, nisu željeli govoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:53