ZRAČE SEKSIPILOM

ANKETA: FINALISTICE ZA NAJSEKSI HRVATICU Pogledajte djevojke koje će vam zaustaviti dah: Upoznajte Margi i Kristinu

MARGI GOLEŠ

‘Titula najseksi Hrvatice će mi otvoriti brojne prilike, a ja tako želim biti voditeljica’

Margi Goleš, 22-godišnjakinja iz Zagreba, na snimanje je došla iz Francuske gdje je studirala International Business. U Hrvatskoj studira menadžment u kulturi, a život u Francuskoj ponukao ju je i da master upiše negdje u inozemstvu. Način školovanja i pristup sasvim se razlikuju od našeg, smatra Margi, vjerujući da će njezina diploma biti cjenjenija ako dolazi iz inozemstva.

- Vichy, odnosno Francusku odabrala sam jer volim francuski jezik, francusku kuhinju, kulturu… Vichy je mali grad 300 kilometara južno od Pariza, poznat po termalnim vodama, prepun parkova, zelenih površina i šetnica, u Francuskoj poznat kao grad za odmor. Savršen gradić za studiranje jer nema puno distrakcija, samo mir i tišina - priča tamnokosa ljepotica.

Svira klavir i pjeva

Nakon završetka fakulteta tražit će posao u Hrvatskoj, no u daljnjoj karijeri svakako bi se željela okušati i u inozemstvu. Snimanje na Brijunima za nju nije bilo nimalo naporno jer su joj dani oduvijek ispunjeni brojnim aktivnostima. Završila je Osnovnu glazbenu školu Vatroslava Lisinskog - smjer klavir, šest godina je plesala u Plesnom studiju Edite Cebalo i Plesnom centru Tala, a dvije godine je pohađala satove pjevanja. Sve te aktivnosti i dalje su dio njezine svakodnevice i način da pobjegne kad osjeća da je pod stresom. Opušta je i učenje stranih jezika: govori engleski, ruski, malo slabije talijanski te razumije francuski.

Mama i Fast food

Na dobrom izgledu, kaže, može zahvaliti svakodnevnom treningu i pravilnoj prehrani.

- Ekipa sa snimanja zna da sam se svako jutro dizala prije doručka kako bih napravila trening na raznim prekrasnim lokacijama koje nude Brijuni. To je jednostavno s vremenom postao moj način života i ovisnost. Imam sreću da uživam u sportu, inače bih dosad bila kao trokrilni ormar! Mami mogu zahvaliti što ne jedem fast food, niti me privlači - objasnila je Margi koja smatra da se u poslovnom svijetu lijepe žene ne doživljava dovoljno ozbiljno.

Idealan muškarac, prema njezinu mišljenju, iskren je, vjeran, otvoren i ambiciozan. Sretnica je, kaže, jer je prije dvije godine takvog već našla. Nije nam odala što je on rekao o njezinu ulasku među deset najseksi Hrvatica, no ona je u svemu vidjela jedan novi, lijepi izazov, a možda i poslovnu priliku.

- Volim se naći u novim nepoznatim situacijama, na taj način upoznajem i gradim sebe. Smatram da mi titula najseksi Hrvatice može donijeti nove poslovne angažmane. Voljela bih se okušati u voditeljskom poslu - završila je Margi.

Mostarka sa zagrebačkom adresom, Maria Kristina Leko na izbor se prijavila jer je prije dvije godine na natjecanju sudjelovala i njezina sestra, Valentina Leko, koja je također uvrštena među deset najseksi Hrvatica.

- Željele smo da obje jednoga dana možemo pokazivati uspomene na snimanje za najseksi Hrvaticu. Nećemo zauvijek izgledati ovako kako sada izgledamo - smije se lijepa plavuša kojoj laska izbor među najzgodnije, no smatra da je za ženu ipak važnije da je ambiciozna, vrijedna i marljiva.

Ljepota je, kaže, uvijek dobrodošla, no ona nije jedna od onih djevojaka koje smatraju da je važno samo dobro se udati, a kasnije neka muž preuzme brigu o svemu. Upravo obrnuto.

Vlastiti biznis

Diplomirana pravnica, koja trenutačno odrađuje pripravnički staž, već se dugo bavi i privatnim poduzetnštvom.

Još u vrijeme studija radila je s roditeljima koji imaju tvrtku u Belgiji, a nedavno je pokrenula i vlastiti biznis. Riječ je o modi koju obožava, a za početak planira ove jeseni otvoriti butik u Zagrebu. Uvozit će odjeću američkih sportskih brendova, no san joj je ipak kreirati vlastitu modnu marku.

Naime, poduzetna plavuša već se okušala i kao modna dizajnerica, kreirajući odjeću za obitelj i prijatelje, a za dvije godine planira lansirati prve kolekcije s vlastitim potpisom.

Nezadovoljne žene

- Hrvatice se načelno dobro odijevaju, no ima i onih kojima bi stvarno trebala pomoć stilista. Takve najčešće viđam na raznim eventima i pitam se što im je bilo dok su se odijevale - ističe Maria Kristina i nastavlja:

- Volim seksepilnu odjeću, no u svemu treba imati mjeru. Osim toga, vidi se kada žena nije zadovoljna iznutra. To nikakva odjeća ne može prikriti.

Poduzetna pravnica svaki slobodni trenutak nastoji otputovati nekamo izvan granica Hrvatske. Voli svoju domovinu, ali smatra da je putovanja oplemenjuju jer na svakom od njih nauči nešto novo. Najčešće je u Dubaiju i Miamiju. Obožava Ameriku jer vjeruje da tamo svatko tko radi, može i zaraditi. Sviđa joj se i što se Amerikanci ne libe potrošiti novac. Smatra da znaju uživati u životu, a upravo je to njezin životni cilj: raditi i uživati. Najvažnije joj je da sve postigne sama jer zna da to može.

KRISTINA LEKO

‘Amerikance volim zato što se ne libe trošiti novac i znaju kako uživati u životu’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:35