PRIJATELJI ŽIVOTINJA

‘Prikupljamo sve vrste pomoći za životinje koje sa svojim vlasnicima dolaze u našu zemlju‘

Prvenstveno su potrebne: ampule protiv buha i krpelja, tablete protiv nametnika, ali i pijesak, zdjelice...

Ilustracija

 Serhiihudak/Sipa Press/Profimedia

Prema predviđanjima, u Hrvatsku će stići 20 tisuća ljudi iz Ukrajine, a mnogi od njih doći će sa svojim životinjama, objavili su Prijatelji životinja. Osim smještaja koji treba omogućavati da životinje budu uz svoje ljude, bit će potrebna i pomoć u obliku osnovnih potrepština za kućne ljubimce.

Prvenstveno su potrebne: ampule protiv buha i krpelja, tablete protiv nametnika (najbolje tablete ili ampule koje su protiv vanjskih i unutarnjih nametnika), ali i vrećice za prikupljanje otpada, pijesak za mačke i zdjelice za hranu i vodu. Potrebne su, zapravo, sve sitnice koje i inače trebaju kućnim ljubimcima.

Svi koji su u mogućnosti mogu gore navedeno donijeti u ured udruge Prijatelji životinja (Jurišićeva 25, Zagreb) radnim danom od 9 do 16 sati, a mogu i uplatiti donacije za navedenu svrhu na IBAN: HR9424020061500072878.

Svi koji mogu ponuditi smještaj ljudima sa životinjama pozivaju se da ispune prijavnicu ili prošire nformaciju svojima poznatima. Pomoći se može i inozemnim udrugama koje pomažu na terenu, objavili su iz te udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:38