ŠETNJA I POL

Poni sam prešao most, a onda se odlučio pogostiti travom na prostoru sportskog centra...

Kad je njegov vlasnik jutros došao u klub, opazio je da su ulazna vrata u prostor gdje je bio konj, otvorena
 Azil Dumovec

Bio je to neobičan prizor, koji je zbunio mnoge koji su jutros prolazili zagrebačkom Trnjanskom cestom. Naime, prostorom tamošnjeg sportskog centra Staro Trnje šetao je jedan poni, posve sam. Mnogi su prolaznici zvali Dumovec, da ih obavijeste o tome da je životinja tamo sama, pa je njihova terenska ekipa odjurila vidjeti o čemu se radi.

- Odmah je bilo jasno da poni neće stati u naše vozilo, no nadali smo se da ćemo pomoću mikročipa ili neke druge oznake doći do njegova vlasnika. Plan je urodio plodom! Poni je iz konjičkog kluba smještenog na Bundeku. Njegov je vlasnik ubrzo nakon primanja našeg poziva došao po ponija.

image
Azil Dumovec

Kad je čovjek jutros došao u klub, opazio je da su ulazna vrata u prostor gdje je bio poni, otvorena. Pretpostavlja da ih je netko namjerno otvorio kako bi ponija pustio u zagrebačku noć. Iako je poni prešetao Most slobode i došao do druge obale Save, na sreću, u prometu nije ozlijeđen. Nadamo se da nije ugrozio ni druge sudionike u prometu - objavili su iz Dumovca, sretni što je maleni konj vraćen svojem vlasniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:55