TRENER KRIV ZA PORAZ

TRI KLJUČNE POGREŠKE KRUNE JURČIĆA Promašio s Fernandesom i Rukavinom, zakasnio sa Sammirom

Ova rubrika trebala je biti nazvana 'Tri ključna poteza Krune Jurčića'. Nažalost, trener Dinama nije povukao niti jedan ključni potez, njegova momčad totalno je razočarala i potpuno se raspala te je nadigrana od Bečana. Zato bi bolji naziv onog što smo jučer vidjeli bio 'potezi koji nisu vrijedili ništa'.

Prvi potez

Jurčić je na početku utakmice u samu špicu napada gurnuo Fernandeza, Čileanac je dva puta priprijetio glavom ali u igri se uopće nije istakao, previše je petljao i dosađivao. Nakon nešto više od pola sata Duje Čop je umjesto Fernandeza krenuo u špicu ovaj se vratio na lijevu stranu, sve je to bilo uzalud potpuni pucanj u prazno.

Drugi potez

Kad je vidio da je njegova vezna linija totalno nadigrana i zaustavljena, Jurčić se uhvatio za slamku spasa pa je nakon sat i malo vremena u igru uveo Sammira. Mislio je da će taj kreativac, iako nedovoljno spreman nešto pomoći. Od toga nije bilo apsolutno ništa, Sammir nije bio ništa bolji od Husejinovića, tako da je i taj potez bio potpuni promašaj.

Treći potez

Ovaj Jurčićev potez bio je točka na “i” svih grešaka. Naravno, trener nije znao da će Rukavina pri prvom dodiru s igrom dobiti crveni karton, ali nažalost po njega tako je ispalo. Možda je engleski sudac bio prestrog ali ulazak Rukavine bio je konačni udarac dinamovim ambicijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:39