NEZADOVOLJNI BRAZILAC

'STVARNO ME BOLE LEĐA, NE RAZUMIJEM ZAŠTO ME STALNO NAPADATE' Sammir se naljutio

Bili su na Rogli i Sammirovi menadžeri, priča o odlasku u Saudijsku Arabiju nije nerealna iako, kako čujemo, Sammir čezne za Brazilom i htio bi tamo nastaviti karijeru
 Drago Sopta / CROPIX

S osmijehom su dinamovci napustili Roglu, bilo je to vrlo kvalitetnih sedam dana treninga. Rogla ih je "počastila" klimom, a oni trenera Jurčića odličnim radom i sjajnom atmosferom. Stvarno se teško sjetiti kad je na nekim pripremama bilo toliko osmijeha pomiješanog s teškim radom. Je li to naznaka i pravih rezultata, tek ćemo vidjeti.

Sve se, dakle, čini idiličnim, osim - Sammira. Znamo, dosadni smo već s pričom o njemu, no on je uistinu trenutno jedini Jurčićev i Dinamov problem. Dokaz da su i njegovi živci na rubu, njegova je jučerašnja reakcija. Prišao nam je i prvi put dosad prigovorio na tekstu, povišenim tonom.

- Zašto stalno pišete loše o meni, mene stvarno bole leđa, ne glumim, pitajte koga želite! Nije u redu da me stalno kritizirate! - bio je pristojniji dio onoga što je izgovorio uz dodatak:

- I sad napišite, molim vas, da sam reagirao!

Napisali smo, ali kao da će to nešto promijeniti. Čak i da ga bole leđa, ni to ništa neće promijeniti. Sammir je odradio samo dva-tri puna treninga, glavom više nije u Dinamu, pomoći nema. Svi su shvatili, pa i u samom klubu, da se problem mora riješiti, a rješenja su samo dva. Ili će Sammir otići, ili će čitavim duhom i tijelom biti u Dinamu i igrati kao što zna. Nažalost, u ovo drugo više nitko ne vjeruje. Bili su na Rogli i Sammirovi menadžeri, priča o odlasku u Saudijsku Arabiju nije nerealna iako, kako čujemo, Sammir čezne za Brazilom i htio bi tamo nastaviti karijeru. No, ponuda odande nema.

U svakom slučaju dva dana do nastavka priprema možda ponude rješenje, možda Sammira uistinu ne bude u tom autobusu. Jer, Sammir s Rogle teško može pomoći. Kako netko jednom reče, "bolje užasan kraj, nego užas bez kraja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:36