MOGUĆ I OSTANAK

SAUDIJCI OPASNO ZAPELI ZA SAMMIRA Zoran Mamić: 'Samo su pitali za njega, ponude još nema'

Zasad zaista ne znam što se može dogoditi. Ima još mnogo vremena u prijelaznom roku, nećemo nikamo žuriti - kazao nam je Sammirov menadžer Slišković
 Drago Sopta/CROPIX

Jučer smo u plavim salonima porazgovarali o dvojici nogometaša o kojima se pričalo kao “sigurnim pickom” u ovom prijelaznom roku, Sammiru i Vrsaljku. Zoran Mamić nam je kazao prije neki dan da se nešto događa sa Sammirom, a jučer smo dobili potvrdu da za njega postoji zanimanje iz Saudijske Arabije. Uz dodatak da se radi samo o upitu, ne o službenoj ponudi. Pitanje jest, međutim, bi li Sammir želio otići na Bliski istok, on je sanjao neke druge lige, primarno Primeru.

Porazgovarali smo sa Sammirovim menadžerom Božom Sliškovićem.

- Jedno je upit, drugo službena ponuda. Zasad zaista ne znam što se može dogoditi. Ima još mnogo vremena u prijelaznom roku, nećemo nikamo žuriti - kazao nam je Slišković.

U Dinamu se ipak nadaju da bi Sammir možda i mogao ostati, jer su svjesni da će im njegova igračka kvaliteta sigurno nedostajati. Ako se to ne dogodi, nadaju se u Maksimiru da bi hrvatski reprezentativac mogao dobiti jednu konkretnu ponudu. Naime, Spartak iz Moskve se kroz razne menadžerske kanale već duže vrijeme raspituje za Sammira. Hoće li se raspitivanje pretvoriti u nešto konkretno, tek će se vidjeti.

Kad se radi o Šimi Vrsaljku, u Dinamovu domu kažu da za njega nema službenih ponuda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:50