REJA BLIZU LAZIJA?

Reja: Obećali su mi šampionsku momčad, a slabiji smo nego lani

 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Hajduk će u Postirama trenirati za sljedeću test utakmicu, u srijedu se igra protiv Mosora u Sinju. Trener Reja poveo je 23 igrača, među njima i Brazilca Andersona kojeg želi još vidjeti da bi o njemu dao konačan sud.

- Ne mogu procjenjivati samo na temelju odigranih 50 minuta. Vidi se da nije u punoj kondiciji i da ima par kilograma viška, ali nije loš i mogao bi zabijati u kontinuitetu – kaže Reja o Andersonu.

Talijan je zadovoljan pripremama.

- Napravili smo dobar program. Imat ćemo još dvije provjere, ali najvažnije će biti kako ćemo izgledati protiv Slaven Belupa na startu proljetnog dijela sezone. Zadovoljan sam entuzijazmom i zajedništvom koje osjećam unutar ekipe. Rastemo iz dana u dan. Još moramo poraditi na koncentraciju, igrači je moraju držati tijekom cijelog treninga i utakmice.

Reja dosad nije protestirao zbog selekcije koja je napravljena ove zime. Kada je uprava otpisala Vejića, Šerića, M.Buljata, Jerteca i ostale, odgovarao je da poštuje tu odluku i da će raditi s igračima koje ima na raspolaganju.

No, očito da nije zadovoljan igračkim kadrom kojeg je dobio.

- Obećali su mi momčad koja se može boriti za prvaka, ali činjenica je da smo oslabljeni – komentirao je u ponedjeljak Reja.

Lotito razgovarao s Rejom o preuzimanju Lazijeve klupe

Nogometni portal Goal.com, pozivajući se na talijanski Sky Sport, tvrdi da je predsjednik Lazija Claudio Lotito u telefonskom razgovoru Hajdukovom treneru Edoardu Reji objasnio da ga želi angažirati.

Sve su glasnije špekulacije oko odlaska Davidea Ballardinija s klupe rimske momčadi koja se nalazi u zoni ispadanja iz elitnog razreda talijanskog nogometa. Novi trener se traži, a već je ranije Il Corriere dello Sport izvijestio da je Reja jedan od kandidata za tu poziciju.

Navodno je telefonski razgovor između Hajdukova trenera i Lazijeva predsjednika trajao oko sat vremena, a Reji je u njemu predočen projekt kluba.

Nogometni portal piše da će se Reja u nastavku dana susresti s čelnim ljudima splitskoga kluba i upitati ih može li raskinuti suradnju i otići put Lazija. (Totalsport)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 14:08