POBUNA NA CAMP NOU

OTKRIVENO ZAŠTO ŽELI OTIĆI Neymaru su poboljšali ugovor, Messi poludio jer njemu nisu

Argentinac je posebno ljut na dopredsjednika Fausa koji je javno rekao da Messi neće dobiti veći ugovor

Lionel Messi neki dan je odbio produljiti ugovor s Barcelonom, koji mu traje do lipnja 2018. Uzeo si je vremena za razmišljanje o još jednom ‘aneksu’ ugovora kojeg je bio produljio u veljači prošle godine. To je u nogometnom svijetu protumačeno kao njegova prikrivena želja za promjenom sredine u kojoj je već punih 14 godina.

Naravno, oni najsolventniji, a to su u ovom trenutku engleski velikani Chelsea, Manchester United i Manchester City, iz niskog su starta krenuli u ‘lov’. Sva su tri kluba navodno spremna platiti 200 milijuna eura odštete i Messiju ponuditi rekordnih 300 tisuća eura tjedne plaće. Otočki mediji odmah su lansirali priču da je City u prednosti jer su izvršni direktor Ferran Soriano i sportski direktor Txiki Begiristain ‘Barcelonin kadar’.

Na Nou Campu navodno se vodi pravi mali ‘građanski rat’, Messi je navodno nezadovoljan statusom nakon dolaska Neymara. Naravno, nije Brazilac sam po sebi kamen spoticanja, već činjenica što je njemu popravljen ugovor, što se za Messijev ne može reći. Argentinac je posebno ljut na dopredsjednika Javiera Fausa koji je javno rekao da Messi neće dobiti veći ugovor.

- Ja nisam ni tražio poboljšanje ugovora. Gospodin Faus je osoba koja ne zna ništa o nogometu i nije ‘klasa’ menadžera za vođenje ovako velikog kluba...

Messi ništa nije imao dodati na temu odlaska iz Barçe, glasine je otvoreno demantirao Leov otac i zastupnik Jorge Messi, a izbornik Argentine Gerardo Martino također smatra da Messi neće napustiti Barcelonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:48