REPORTAŽA IZ DAVORA

'Ola se javio nakon utakmice i naručio tri runde za sve!'

Davorani kažu kako će se ovoga tjedna 'malo' štediti jer je već drugi tjedan na rasporedu finale njemačkog kupa, a potom i završnica prvesntva, a to je sve trebao dobro proslaviti!
 Danijel Soldo / Cropix

Dolazak u Davor slučajnog posjetitelja mogao je u srijedu ozbiljno zbuniti. Rodno mjesto Ivice Olića u srijedu je izgledalo kao pripremni kamp Bayerna. Apsolutno svi, i staro i mlado bili su u dresovima bavarskog giganta. Davor je u srijedu bio najsretnije selo u Hrvatskoj.

Mještani rodnog sela Ivice Olića dostojanstveno su proslavili uspjeh svoga prijatelja i rođaka. Roštilj i čobanac bio je na meniju već od ranih jutarnjih sati. Nije se štedilo, trebalo se u velikom stilu proslaviti jedan od najvećih individualnih uspjeha hrvatskog nogometa:

- Već nakon prvog gola Ivica je karakterističnom gestom pozvao rundu za sve u krčmi Davor. Kada buraz zabije svaki put zavrti prstom što znači da ide runda za sve nazočne u našoj omiljenoj gostioni. U utorak se odmah nakon utakmice javio iz Lyona i naručio tri runde za sve.

Davorani kažu kako će se ovoga tjedna 'malo' štediti jer je već drugi tjedan na rasporedu finale njemačkog kupa, a potom i završnica prvesntva, a to sve trebao proslaviti jer uopće ne sumnjaju da će njihov omiljeni klub uzeti sve trofeje.

A potom na put. Iz Davora za Madrid kreće autobus prema Madridu. U selu nitko ne dvoji - Ola zabija i u finalu Lige prvaka. (Alen Maričić/Mihovil Mekić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:50