PODRŽAO ŠTIMCA

MIHAJLOVIĆ ZADOVOLJAN 'Bili smo bolji, pa Hrvatska nam je jednom opalila po golu'

 Ronald Gorsic / CROPIX

Siniša Mihajlović doživio je daleko ugodnije ozračje, sinoć ga novinari nisu "derali". Prvo mu je pitanje bilo dokad će Srbija dobro igrati i promašivati prilike.

- Dok mladi momci ne sazriju. Nije prvi put, vjerojatno neće biti niti zadnji put. Što se tiče ove utakmice ne mogu kazati ništa negativno. Momci su pokazali da se u njih treba vjerovati. Igrali smo protiv odlične reprezentacije koja je jednom šutnula na gol. Bili smo bolji od Hrvatske.

Niti on o Brychu nije htio pričati...

- Kad se odigra ovakva utakmica, zadovoljan sam sa svima, izgledali smo kao ekipa. Napravili smo malu pogrešku što je Hrvatska, kao velika momčad, kaznila. Teško je da ti takva reprezentacije ne stvori šansu, iako je točno da smo primili naivan gol. Imali smo snage vratiti se u igri, na kraju Sulejmani nije mogao pa smo završnicu igrali s čovjekom manje. I svejedno smo napravili prilike Mitrovića i Tadića. Kad pogledamo sve utakmice stvorili smo ne znam koliko šansi. Doći će i to na svoje. Svi imamo čistu savjest, svatko je dao maksimum truda da ispuni što se traži od njega. Možda plaćamo cehove od prije toga, a netko će iza pokupiti plodove. To se događa. Na pravom smo putu, no znalo da za to sve treba imati i malo vremena.

Podržao je Štimca.

- Štimac je preuzeo reprezentaciju koja je pravila rezultate i nastavio s tim putem. Nije ni to lako, možda su mnogi očekivali da neće Štimac uspjeti. Želim njemu i Hrvatskoj da kroz doigravanje prođe u Brazil. Mi nakon ovog susreta možemo biti ponosni i svakoga pogledati u oći, iako smo protiv Belgije prvih 65 minuta igrali i bolje, ali smo izgubili 3:0.

Jeste li sada bliži ili dalji odlasku?

- Ugovor mi istječe u prosincu, do tada sam tu, a potom ćemo vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:41