OBNOVLJENI PREGOVORI

HAJDUK SPREMAN PRODATI NAJVEĆEG TALENTA Balić u Tottenham za dva mil. eura!?

Splićani traže i da mladi veznjak ostane na Poljudu još godinu dana kao posuđeni igrač Spursa

Hajduk još uvijek drži otvorenu liniju sa Tottenhamom oko transfera Andrije Balića. Šesnestogodišnji veznjak je prepoznat kao veliki potencijal, a iako je odigrao tek utakmicu za seniorsku momčad već je tražen na inozemnom tržištu.

Radi Balića u Splitu je prije dvadesetak dana boravio sportski direktor Spursa Franco Baldini. Nije tajna da Tottenham želi dovesti Balića i da je spreman za njega platiti 1,5 milijuna eura.

Hajduk tu ponudu još nije prihvatio, a niti Balić i njegova obitelj nisu dali svoj pristanak za transfer. Svatko zbog svojih razloga: Hajduk računa s većom zaradom od odštete, a Balićeva obitelj pak sklonija ostanku Poljudu vjerujući da bi se mladi Andrija lakše i brže afirmirao kroz seniorsku momčad nego što bi mu koristio odlazak u London gdje bi ipak morao proći kaljenje u rezervnoj ili mladoj momčadi.

Novi detalj u cijeloj priči je da bi Hajduk mogao pristati na prodaju Andrije Balića u Tottenham, ali za iznos koji ne bi bio manji od dva milijuna eura te uz dodatak da igrač ostane sljedeću sezonu na posudbi u Hajduku. Tako bi Hajduk došao do novca, a zadovoljila bi se i igračeva želja da ostane još neko vrijeme u Hajduku. Nešto slično dogodilo se s Marijom Pašalićem koji je još prošle zime dogovorio transfer u Chelsea, ali tamo će otići ovog ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:35