POLJUDSKI MERCATO

Foxi sve dogovorio s Hajdukom, čeka se samo potvrda NO-a!

 oleole.com

Foxi Koethevama, 25-ogodišnji crnoputi krilni napadač, 173 centimetra visoki igrač iz Centralnoafričke Republike, čeka početak sljedećeg tjedna kada bi Nadzorni odbor Hajduka trebao verificirati njegov ugovor s Bijelima.

Pregovori su već nekoliko dana u završnoj fazi, a kako se Mađarima u konačnici plaća 280.000 eura odštete (u više obročnih rata), tako NO Hajduka mora dati suglasnost za obavljanje transfera, jer posao ima veću vrijednost od 500.000 kuna, iznosa o kojem Uprava samostalno odlučuje. Foxi će nakon potvrde NO-a, u ponedjeljak ili utorak, potpisati obvezu s Bijelima na tri godine s opcijom produljenja za još jednu sezonu.

Kratko je trajala proba koju je u Hajduku odradio 18-godišnji Brazilac Gabriel. Mladi veznjak odigrao je u četvrtak popodne provjernu utakmicu među mladim Hajdukovim igračima, no nije se uspio dokazati. Tako su mu ljudi iz Hajduka rekli da može krenuti dalje. Nema sreće taj mladić koji je nogometnu školu prošao u Santosu, nakon Celte Vigo iz Frankfurta izlazna vrata pokazali su mu i na Poljudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:17