NIŠTA OD FOXIJA

Hajduk se okreće prvom strijelcu Mađarske!

Alves je ima 27 godina i zabio je 24 pogotka za prvaka Videoton. Svi su podaci poznati osim cijene koja se treba platiti za igrača koji ima još godinu ugovora s Videtonom

Foxi Ketheovama, 25-godišnji krilni napadač, ostat će samo jedan od igrača koji je bio na popisu želja Hajduka. Odustali su Bijeli preko noći od dolaska Foxija, za kojeg je ispodprosječnom prvoligašu Kecskemetiju trebalo platiti 2,1 milijuna kuna. Možda bi Mađari Foxija dali i jeftinije, možda bi pristali da se odšteta plati u nekoliko rata, ali Nadzorni odbor je podigao rampu i 25-godišnji Afrikanac može i dalje slobodno zabijati za mađarskog osvajača Kupa.

Ali odustajanjem od Foxija, s kojim su bili dogovoreni svi osobni uvjeti ugovora, Hajduk nije prekrižio mađarsko tržište. Vratili su se Bijeli prvoj opciji, brazilskom napadaču Andre Alvesu. Visok 180 cm, ima 27 godina i zabio je 24 pogotka za prvaka Videoton. Svi su podaci poznati osim cijene koja se treba platiti za igrača koji ima još godinu ugovora s Videtonom. S Alvesovim menadžerom uspostavljen je kontakt i Brazilac bi trebao u sljedeća dva dana definirati svoj status.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:31