GLAVA U VREĆI

Adebayor: Mislio sam da više nikada neću vidjeti Manchester

A member of the Angolan police special forces stands guard outside the Olympic Village, where the Togo, Ghana, Ivory Coast and Burkina Faso teams taking part in the African Nations Cup soccer tournament are housed, in Cabinda, January 9, 2010. Two members of Togo's soccer delegation died on Saturday, a day after the team bus was ambushed and sprayed with gunfire on its way to the African Nations Cup in Angola. The attack, in which the driver was also killed and seven others were wounded, took place in the province of Cabinda. REUTERS/Amr Abdallah Dalsh (ANGOLA - Tags: SPORT SOCCER CRIME LAW CIVIL UNREST)
 Reuters

Togoanski napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor vratio se na nogometne travnjake tri tjedna nakon šokantnog iskustva iz Angole na najbolji način.

Postigao je vodeći gol za Manchester City u domaćoj 2-0 pobjedi nad Portsmouthom u utakmici 24. kola engleskog Premiershipa, a dan nakon utakmice zahvalio se svima u klubu, kao i publici na podršci koju je dobio.

- Lijepo je vratiti se kući i ponovo biti na nogometnom travnjaku. U jednom trenutku nisam mislio da ću ponovo vidjeti Manchester i navijače Cityja - objasnio je tamnoputi napadač, koji je bio u autobusu koji se našao na meti terorističkog napada u angolanskoj pokrajini Cabindi, a u kojem su smrtno stradala tri člana togoanske reprezentacije.

- Sjajan je osjećaj ponovo zabiti gol, ali ono što mi je važnije je podrška kluba i navijača i želim im zahvaliti na podršci u užasnom periodu života. U Manchester Cityju smo svi velika obitelj i ovdje u klubu je sve puno ljubavi - dodao je Adebayor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:45