JAGMA ZA ULAZNICAMA

Nitko ne želi propustiti Zadrovu proslavu titule!

Prepune tribine Ćosićeve dvorane donijet će u četvrtoj finalnoj utakmici pritisak na košarkaše obiju momčadi
 Andrija Lučić / Cropix

Dvorana Krešimira Ćosića zasigurno će biti pretijesna u utorak na večer jer je u gradu košarke nastala prava jagma za ulaznicama. Nitko ne želi propustiti četvrti ogled Zadra i Cibone od kojeg domaći navijači očekuju ono najviše - titulu prvaka Hrvatske! Imaju Zadrani lijepu prigodu, iza njih je vodstvo 2-1 i domaći parket, prednost koju nipošto ne bi željeli ispustiti. Očekuje se gotovo deset tisuća gledatelja i neviđeni pritisak, može se slobodno kazati na obje momčadi.

Držimo se dalje od euforije

- Iznimno nam je drago i počašćeni smo što za našu utakmicu vlada veliko zanimanje, ali mi se nastojimo držati podalje od bilo kakve euforije. Možemo razumjeti navijače, međutim, mi moramo biti posve mirni. Znamo koliki ulog sa sobom nosi dvoboj sa Cibonom čija je kvaliteta neupitna. Koliko god mi želimo pobjedu toliko je žele i oni. Sve što smo odigrali do sada mora se jednostavno zaboraviti - kazao je Rok Stipčević.

U Zagrebu su Stipčević i Jamont Gordon imali jedan drugome nešto reći, međutim, razigravač Zadra na tu temu ne želi ni riječi. Radije priča o parketu…

Čekamo kao zapete puške

- Obojica smo igrači koji drže ritam igre svoje momčadi, odnosno produžena ruka trenera. Od nas sve polazi i pozicije su nam takve da jednostavnom moramo uvijek biti jedan uz drugoga. Moj cilj je biti bolji od njega, ali je za mene još važnije da Zadar bude bolji od Cibone. Nedvojbeno, puna dvorana bit će naš odličan vjetar u leđa, ali ukoliko mi igrači ne napravimo što se od nas očekuje onda je svaka pomoć s tribina nedovoljna. Čekamo ogled kao zapete puške - kazao je Rok.

Utakmica se igra u utorak na večer s početkom u 20 sati uz izravan prijenos na HTV 2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:41