EKSPLOZIVAN

VIDEO: OD ZVIJEZDE 'TRANSFORMERA' DO BARSKOG NASILNIKA Glavom udario muškarca u tučnjavi

 Charles Sykes/Invision/AP

Glumac Shia LaBeouf svoju hollywoodsku karijeru počeo je snimanjem filma 'Transformeri', a sad je pod svjetlima reflektorima zahvaljujući hitu Larsa von Triera 'Nimfomanka'.

Ali Shia ne puni medijske stupce samo svojim glumačkim uspjesima, zbog incidenta u jednom londonskom baru danas o njemu pišu svi britanski i mnogi svjetski mediji.

U videu koji je objavio portal TMZ, vidi se barska tučnjava 27-godišnjeg glumca s neimenovanim muškarcem. Sve je započelo kad ga je muškarac očigledno uvrijedio jer na snimci ga Shia udara glavom i viče na njega: 'Što si to rekao? Što si to rekao o mami moje cure?!'

Osim toga, na snimci se čuje kako jedna djevojka vrišiti i moli ga da muškarca ostavi na miru.

Djevojka u pratnji slavnog glumca, koju naziva svojom curom je Mia Goth koja s njim glumila u 'Nimfomanki', a njezina majka živi u blizini puba u kojem se dogodio incident.

Nažalost, slavnom glumcu ovo nije prva barska tučnjava, prije dvije godine potukao se s jednom muškarcem koji mu je skinuo šešir s glave, a godinu dana prije toga potukao se u jednom restoranu u Los Angelesu s čovjekom koji mu je rekao da je gay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:02