NAKON SKORO 30 GODINA

VIDEO: ANGIE BOWIE IZGUBILA ŽIVCE I OTKRILA PRAVU ISTINU O SINU Evo zašto je Davidu Bowieju prepustila skrbništvo

 Screenshot YouTube

Bivša supruga Davida Bowieja, Angela Bowie, koja je vijest o njegovoj smrti dočekala u Big Brother kući, prekinula je šutnju i otkrila pravi razlog zašto već 28 godina ne razgovara sa sinom.

Angie nije vidjela sina Zowieja, koji je promijenio ime u Duncan Jones, čak 28 godina. U razgovoru za australski magazin New Idea rekla je da je nakon razvoda pokušavala pomoći slavnom pjevaču da se riješi ovisnosti o kokainu.

‘Znala sam da moram spasiti Davida, a time što sam mu prepustila sina, imao je razloga živjeti’, rekla je Angie.

David Bowie preminuo je nakon duge borbe s karcinomom jetre prošle nedjelje, a Angie su to saopćili u Big Brother kući daleko od kamera. Angela se slomila u ispovjedaonici, posebno zbog odnosa sa sinom, no istaknula je da je to njegov izbor. ‘On je odrastao čovjek i odlučio je da me ne želi ni vidjeti ni čuti. To je njegova odluka’, rekla je.

Međutim, britanski mediji danas pišu da je Angie ipak odlučila napustiti Big Brother kuću. Glasnogovornik televizije Channel 5 rekao je za Daily Mail : ‘Pošto joj je nekoliko dana bilo loše, Angie Bowie odlučila je napustiti Celebrity Big Brother. Njezin odlazak će biti objavljen u večerašnjem prijenosu.’

66-godišnja Angie imala je u ponedjeljak mali slom živaca jer cijelu noć nije mogla spavati, no pretpostavlja i da pati zbog smrti bivšeg supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:21