PROGOVORIO I ON

TONY CETINSKI OGORČEN NA OPTUŽBE BIVŠE SUPRUGE IVANE NOBILO 'Nisam svetac, ali nitko ne može reći da ne volim i zanemarujem svoju djecu'

'Dužan sam bio alimentaciju za tri mjeseca, a to sam u međuvremenu platio'

Zatečen sam pričom koju je moja bivša supruga (koja je prije samo tri godine, nakon rastave našeg braka, izjavljivala kako sam najbolji čovjek na svijetu) plasirala u medije u nastojanju da me prikaže kao nečovjeka. Ako je netko žrtva u cijeloj ovoj priči, onda sam to ja. Ne znam zbog čega me Ivana Nobilo ovako monstruozno optužuje, kada i ona i ja znamo pravu istinu. A istina je da joj redovito plaćam alimentaciju za našu sedmogodišnju kćer. Odnosno, plaćam kad god mogu, a točno je i da neko vrijeme nisam mogao plaćati jer sam imao blokirane račune - kaže Tony Cetinski, protiv kojeg njegova bivša supruga Ivana Nobilo vodi sudski spor zbog neplaćanja alimentacije.

‘Dug sam sada platio’

Od ljudi bliskih Ivani Nobilo doznajemo da je pjevač svojoj maloljetnoj kćeri dužan platiti iznos od 18.000 kuna. Tony to niječe.

- Dužan sam bio alimentaciju za tri mjeseca, a to sam u međuvremenu platio. Iskreno mi je žao što je uopće i došlo do tog dugovanja, ali jako me čudi to što je moja bivša žena izašla s tim u novine, jer ona jako dobro zna razlog zbog kojeg nisam platio to što sam morao platiti. Naime, kao što je Ivani Nobilo jako dobro poznato, meni su neko vrijeme bili blokirani računi, i to zbog potraživanja iz prošlosti koje mi je upravo ona napravila svojim poslovnim poduhvatima. Radi se o velikim novčanim iznosima koje ja godinama nastojim podmiriti jer, za razliku od nje, želim ostati korektan prema svojim poslovnim suradnicima - kaže Tony Cetinski, koji tvrdi da ga je bivša supruga “u crno” zavila i tako što ga je nagovorila da tijekom trajanja njihova braka bude jamac za kredit što ga je ona podignula na ime njezine tvrtke. Tim je novcem Ivana Nobilo, tvrdi pjevač, platila porezni dug koji je napravila.

- Svaki put kada ona taj kredit ne bi platila meni bi kao jamcu novac skidali s računa - govori Tony, kojeg, kako kaže, najviše bole Ivanine optužbe da on ne brine o njihovoj kćeri.

- Ako je Ivani Nobilo teret život s djetetom, spreman sam preuzeti skrbništvo u svakom trenutku. Krajnje je vrijeme da sudovi i socijalne ustanove progledaju i ne budu više slijepo na strani majki jer, nažalost, nisu sve majke tako uzorite kako se prikazuju na papiru. Što se mene tiče, svi koji me imalo poznaju dobro znaju da su meni moj sin Christian i moja kći Pia najvažniji na ovom svijetu. Ja mogu biti i ovakav i onakav, nisam nikakav svetac, ali doista me nitko ne može optužiti da ne volim Piju i Christiana i da zanemarujem svoju djecu. Mislim da to ne bi rekla čak ni Ivana Nobilo koja je to, smatram, rekla zato što je u drugom stanju, pod utjecajem trudničkih hormona. Upravo zbog takvih i sličnih njezinih izjava ja sam s njom i prekinuo svaku komunikaciju. Oko svega vezanog uz kćer posljednjih mjeseci dogovaram se s Ivaninim partnerom Dejanom Laninovićem. On je krasan dečko i nadam se da neće jednog dana završiti poput mene. Želim mu puno sreće u tome - poručuje Tony Cetinski.

Priča velikih frajera

Ivana Nobilo podsjeća na to kako nije ona ta koja je pokrenula medijsku bitku.

- Da ne bi bilo zabune, Tony je plasirao niz nabacanih laži kroz jedne dnevne novine, a ja sam ih bila prisiljena demantirati - kaže Ivana Nobilo i nastavlja:

- Ovo je tipična priča velikih frajera koji ne brinu za djecu i ne plaćaju alimentaciju. Oni misle da plaćaju ženi i onda je počnu vrijeđati na bazi trudničkih hormona, PMS-a i sličnih stvari. Oni su žrtve, a žene vještice i preljubnice. Čak ni tu ne razmišljaju o djeci. Ponavljam, šteta što Tonyjeva ljudska veličina ne prati veličinu njegova pjevačkog talenta - kaže Ivana Nobilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 11:30